WATERSCHAPSBLADHoogheemraadschap van Delfland – Aanvraag Watervergunning – Duifpolder gemeente Midden-Delfland (Maasland)

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Z-23-106898Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben een aanvraag voor een watervergunning ontvangen op 7 december 2023 voor het middels een open ontgraving, verwijderen van een gasleiding op de locatie ter hoogte van Duifpolder 10 gemeente Midden-Delfland (Maasland).Deze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium niet mogelijk. Als er over deze aanvraag beslist is, wordt de beschikking op de aanvraag ook bekend gemaakt. Tegen die beschikking kunt u wel bezwaar maken.De aanvraag kunt u raadplegen via de bijlage bij deze publicatie. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC) via loket@hhdelfland.nl, graag onder vermelding van het boven in dit document genoemde zaaknummer.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Maasland. Bekijk alle Bekendmakingen Maasland in Maasland.

https://maaslandkrant.nl/bekendmakingen-maasland/

Deel dit bericht:

Redactie Maaslandkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Maaslandkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Maasland.

Gerelateerde berichten