Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Vlaardingen

Vrijwilligers

Ben jij een echte netwerker met overtuigingskracht én wil jij een bijdrage aan armoedeverlichting in Vlaardingen? Dan zoeken we jou!

Voedselbank Vlaardingen is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgt. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken.

Wij zijn één van de 171 voedselbanken in Nederland. Er werken ca. 40 vrijwilligers die wekelijks ongeveer 200 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

De Voedselbank helpt mensen in Nederland die (ver) onder de armoedegrens leven door ze tijdelijk te voorzien van gratis voedselpakketten.
Bij de Voedselbank vinden we het respecteren van privacy erg belangrijk. Daarom willen wij u HIER informeren over hoe wij uw persoonsgegevens bewaren en gebruiken (verwerken).

Voedselbank Vlaardingen 2016-2023

Voedselbank Vlaardingen
Van Baerlestraat 99
3132 EC Vlaardingen
Tel.nr.:
Functie:vrijwilligers
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Voedselbank Vlaardingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Vrijwilligers Stichting Voedselbank Vlaardingen 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures