Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Rijswijk ZhVerpleegkundig Specialist

28 - 32

De uitdaging

Florence is een ambitieuze, enthousiaste en dynamische club van zo'n 3000 zorgprofessionals. Zij werken bij een zorgorganisatie die werkt onder het motto 'het leven leiden dat je lief is'. Met circa 3000 medewerkers en ruim 1200 vrijwilligers biedt Florence vele vormen van zorg, zowel bij mensen thuis, als in verpleeg- en verzorgingshuizen. Centraal in onze aanpak staat dat wij onze cliënten ondersteunen om zoveel en zolang mogelijk zélf vast te kunnen houden aan het leven dat hen lief is! De zorgprofessionals geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis, in onze woonzorgcentra en in onze expertisecentra. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.
In onze woonzorgcentra bieden wij generalistische zorg. Daarnaast hebben we diverse expertises benoemd waarmee we willen excelleren: geriatrische revalidatiezorg, gerontopsychiatrie en jong dementerenden. Voor al deze expertises zijn, onder leiding van zorgprogrammaleiders, zorgprogramma's geschreven. Kennisontwikkeling, innovatie en toepassing van de laatste zorg - en behandelinzichten kenmerken ons werkklimaat. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.florence.nl
De functie van Verpleegkundig Specialist vraagt om het integreren van cure en care ter bevordering van de continuïteit en kwaliteit van zorg en behandeling. Een uitdagende, dynamische functie waarbij je een zelfstandige behandelrelatie aangaat met de cliënt. Wil je werken in een enthousiast zelf organiserend team met verschillende functies? Kom dan werken als Verpleegkundig Specialist bij Florence.
Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met of Inge Snellink Verpleegkundig Specialist, telefoonnummer of .

De werkzaamheden

Als Verpleegkundig Specialist ben je regiebehandelaar voor jouw cliënten. De functie van VS maakt deel uit van de medische vakgroep binnen de Behandeldienst van Florence. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied, geïntegreerde complexe medische behandeling aan cliënten met psychogeriatrische en/of revalidatie-/somatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de cliënt van opname tot aan het ontslag ( denk aan; anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie, voortgang en indiceren). Je handelt bij acute gevallen en verricht zowel geneeskundige als verpleegkundige interventies.
Samen met een SO vorm je een duo met wie je werkafspraken maakt over wie wat gaat doen op de afdelingen. Je werkt nauw samen met het multidisciplinair team, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie, naasten en andere behandelaren. Je kunt altijd overleggen met een SO of VS, naast de vaste overlegmomenten.
Andere taken zijn:

 • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen;
 • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen;
 • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid.

Kortom een veelzijdige uitdagende functie, twijfel je over de inhoud van de functie? Loop gerust een keer mee!

De verwachtingen

 • Diploma HBO-V aangevuld met een voltooide opleiding tot Master Advanced Nurse Practitioning, meerjarige praktijkervaring als verpleegkundige, specialisatie chronische zorg zijn vereist.

Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring of affiniteit met ouderen(zorg). Je bent communicatief sterk, daadkrachtig, innovatief en flexibel. Je bouwt relaties om samen met je team de juiste zorg te kunnen geven. Je kunt beslissingen nemen, houdt ervan om je kennis te delen en samen met collega's ontwikkelingen in gang te zetten en uit te voeren.

Ons aanbod

Past deze functie goed bij wat je wilt en kunt, dan kun je snel aan de slag. Je kunt dan rekenen op:

 • Een salaris ingedeeld in FWG 60 van de CAO VVT
 • Jaarlijks een scholingsbudget;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Een fietsplan, bedrijfsfitness en korting op je zorgverzekering;
 • Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden CAO VVT van kracht;
Om je verder te blijven ontwikkelen, hebben wij ons eigen professionele Talentcentrum. Florence hanteert een actief mobiliteitsbeleid.

Solliciteren en extra informatie

Krijg je zin om gelijk aan de slag te gaan na dit gelezen te hebben? Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met of Inge Snellink Verpleegkundig Specialist, telefoonnummer of .


Functie:verpleegkundig specialist
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verpleegkundig Specialist Stichting Zorggroep Florence 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures