Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in Maasland

Wij zijn opzoek naar nieuwe uitvoerders!

Vind jij het leuk om te bouwen aan een mooie toekomst en uitdagende projecten? Als uitvoerder speel jij een belangrijke rol binnen onze organisatie en met elkaar bouwen wij aan mooie en uitdagende projecten.

Jouw werkzaamheden als uitvoerder

Voor zowel onze beton als GWW projecten zijn wij op zoek naar een uitvoerder die ons team komt versterken. Op onze beton afdeling verzorgen wij uiteenlopende en uitdagende projecten zoals bedrijfsvloeren, funderingen, bruggen, kelders en laad- en loskuilen. Op onze GWW afdeling zijn wij ook met een leuk team dagelijks aan het werk aan zeer uiteenlopende en uitdagende projecten, denk daarbij aan bouw- en woonrijp maken, verhardingen, kade-aanleg, bruggen, saneringen, beschoeiingen en damwanden.

Wat bieden wij?

 • Uitstekend salaris en goede aanvullende voorwaarden.
 • 30 vakantie/roostervrije dagen + 13 extra dagen uit het Individueel budget
 • Goede pensioenregeling
 • Een baan met veel vrijheid en eigen inbreng.
 • Een fijn bedrijf met informele werksfeer en korte lijnen.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega's in het nieuwe bedrijfspand

Uitvoerder in GWW of betonbouw: wat verwachten wij?

 • Minimaal MBO opleiding en/of vijf jaar ervaring in vergelijkbare functie.
 • In bezit van rijbewijs BE en VCA Vol, dit kan je ook via ons behalen.
 • Kennis met Microsoft 365, Dynamics en/of RAW is handig

Over ons - Kroes Aannemingsbedrijf

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. is opgericht in 1957 en is een aannemer in beton-, grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een echt familiebedrijf, waarbij de gezelligheid en laagdrempeligheid altijd behouden is gebleven. In 2022 zijn wij verhuisd naar ons nieuwgebouwde bedrijfspand, waar wij met onze ruim 50 werknemers voor een fijne werkomgeving zorgen.

Word jij onze nieuwe uitvoerder?

Zie jij jezelf werken binnen ons familiebedrijf als uitvoerder beton of uitvoerder GWW en Zorg jij ervoor dat deze projecten soepel en volgens planning verlopen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn opzoek naar nieuwe uitvoerders! Vind jij het leuk om te bouwen aan een mooie toekomst en uitdagende projecten? Als uitvoerder speel jij een belangrijke rol binnen onze organisatie…

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken.

Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uw uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij uw zorgen uit handen.


Afleveradres:
Kralingerhoek 6, Maasland
Functie:uitvoerder
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kroes Aannemingsbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Uitvoerder Kroes Aannemingsbedrijf 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures