Vacature Trainer 2e Elftal en a

Trainer 2e Elftal en a in Vlaardingen

Vlaardingen - CWO uit is nog op zoek naar een trainer voor het 2e elftal én de A1. Zowel ervaren- als startende trainers kunnen reageren op de vacatures.
Als trainer van het 2e elftal werk je nauw samen met hoofdtrainer Fransisco Roque da Silva en assistent trainer Dennis van der Waal. Het 2e elftal maak onderdeel uit van de hoofdselectie.
De A1 is het laatste station waar een jeugdspeler van CWO mee te maken krijgt, voordat de mogelijke stap naar de hoofdselectie wordt gemaakt. Als trainer van de A1 ben je er dan ook mede voor verantwoordelijk dat het doel van CWO wordt behaald, namelijk zo veel mogelijk eigen opgeleide jeugd door laten stromen naar de hoofdselectie.

CWO is een middelgrote voetbalvereniging met een prachtig complex en goede faciliteiten. Er wordt een markconforme vergoeding geboden aan (jeugd)trainers en ING is de hoofdsponsor van de club.

Wil je meer weten over de trainersvacatures bij CWO? Stuur een e-mail naar de technische commissie: .Functie:trainer 2e elftal
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WaterwegSport.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Trainer 2e Elftal en a WaterwegSport.nl 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures