Vacature Technisch Planner

Technisch Planner in Maasland

Technisch Planner

Als Technisch Planner werk je in een dynamische functie samen met een andere collega Planner en verzorg je de dagelijkse planning voor onze Servicemonteurs. De uitdaging hierin is natuurlijk het zo efficiënt mogelijk inplannen van periodieke en ad-hoc werkzaamheden.

Maasland Zuid-Holland

Handel / Groothandel Horeca / Recreatie / Toerisme

Planning Techniek

40 uur

HBO

Wat ga je doen als Technisch Planner?

Om 08:30 start jouw werkdag op ons kantoor in Maasland met het beste kopje koffie van Nederland. Je begint aan je dagelijkse werkzaamheden zoals het opnemen van de telefoon, verwerken van mail en het inplannen van periodiek onderhoud. Je bent dus altijd bezig en in contact met onze klanten of collega's. Hiernaast plan in overleg met de afdeling Verkoop Binnendienst. Wordt er een machine bij een nieuwe klant geplaatst? Dan regel jij dat deze machine 'spic en span' wordt klaargemaakt in onze werkplaats. Ook kun je prioriteiten stellen, zodat altijd het meest urgente werk voor gaat. Komt er een storing via de telefoon? Dan zoek jij de best passende oplossing, je schakelt hierbij zonder het overzicht te verliezen.
's Middags is het alweer tijd om te lunchen in onze kantine, waarna je vol energie weer aan de slag kan en nog een aantal klanten belt om een servicebeurt in te plannen. Je verwerkt tussendoor de laatste mails en bekijkt de planning voor de volgende dag. Om 17:00 zit je werkdag er alweer op en ga je voldaan naar huis.
Als Planner bewaar je het overzicht en draag je zorg voor het effectief benutten van beschikbare uren. Ook ben je samen met je collega de spil tussen de klant en de Monteurs. Duidelijke communicatie is cruciaal in jouw functie. De A van aandacht zit net als bij DEAC Koffie Experts in je DNA en deze eigenschap zet je dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Wat bieden wij onze toekomstige collega?

DEAC Koffie Experts biedt veel vrijheid om jouw functie tot een succes te maken!

 • Iedere dag een vers kopje koffie;
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie;
 • Interne trainingen om je talenten verder te ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld koffie training, SCAE Barista training en technische training;
 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectief pensioen bij Nationale Nederlanden.

Kortom; je wordt een allround Barista met enigszins technische kennis van de apparatuur om zodoende onze klanten juist te kunnen voorzien van informatie en voor de Monteurs een efficiënte route in te plannen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimaal MBO-niveau 4 of HBO werk- en denkniveau, met voorkeur enigszins technisch inzicht;
 • Je hebt ervaring met planningswerkzaamheden met e.v.t. aanvullende technische ervaring;
 • Je bent woonachtig in de regio Midden-Delfland/ Westland/ Rijnmond;
 • Je bezit over voldoende kennis van MS Office en je kan snel schakelen tussen verschillende systemen met ervaring met ERP-systemen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré;
 • Je bent analytisch en nieuwsgierig; je bent in staat goed door te vragen bij een storing en wanneer je (technische) terugkoppeling krijgt vanuit de monteur;
 • Je hebt een klantvriendelijke en klantgerichte instelling;
 • Je kan meedenken over het optimaliseren van de operationele performance.

Mooi meegenomen:

 • Horeca-ervaring. Een groot deel van onze klanten is een horecabedrijf, dus is het mooi meegenomen als je weet hoe het eraan toe gaat in de horeca;
 • Koffie kennis en Barista skills. Uiteraard kunnen we je álles leren over koffie;
 • Kennis en ervaring op technisch gebied. Vanzelfsprekend zullen we je intern ondersteunen bij het opdoen van kennis van onze apparatuur.

Wie zijn wij?

DEAC Experts is Nederlands oudste leverancier van espressomachines met merken zoals FAEMA en REX ROYAL. Daarnaast hebben wij al decennialang maar één simpel doel: de perfecte espressokoffie maken, zodat elke ondernemer haar gasten en werknemers echt kan verwennen. En dat is niet niks, dat weten wij als geen ander! Daarom melangeren wij onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en voorzien van een fikse scheut aandacht.
Aandacht
Dat is dé kern. Het zit verweven in ons DNA bij het verzorgen van de beste koffieoplossing voor onze klanten. Aandacht voor de juiste koffie- en theemerken, Aandacht voor de beste koffiemachines en vooral Aandacht voor onze relaties. Wij geloven dat dit totaalpakket de sleutel tot succes is!

Solliciteren?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Stuur je cv met (korte) motivatie naar of solliciteer door middel van onderstaande sollicitatie button. Heb je vragen? Bel ons dan via .Functie:technisch planner
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DEAC Koffie Experts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Technisch Planner DEAC Koffie Experts 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures