Vacature Tandartsen

Tandartsen in Rotterdam

Sanitas tandartsen

  • Nederlands

Wie werken hier

Het team van de tandartsenpraktijk

Sanitas Tandheelkunde beschikt over een enthousiast team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistenten en tandartsassistenten. Onze zorgverleners zijn allemaal vakbekwaam. Samen werken we aan continue deskundigheidsbevordering. Zo zijn al onze tandartsen ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en al onze mondhygiënisten in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten (KRM).

Wij hebben ook enkele zorgverleners die nog werken aan hun BIG-registratie. Zij hebben hun diploma en ervaring in het buitenland opgedaan. Zij werken (tijdelijk tot aan hun BIG-registratie) onder supervisie van de tandarts. De tandarts mag onder bepaalde voorwaarden bepaalde taken delegeren. Voor het werken onder supervisie zijn regels opgesteld. Zie hiervoor voor meer informatie de website van het KNMT. U moet als patiënt altijd instemmen met een behandeling onder supervisie. Stel gerust uw vragen telefonisch of bij ons aan de balie.


  • BIG-nummer: 99921899702


Aelbrechtskade 82
3023 JA Rotterdam
Tel.:Functie:tandarts
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Tandartsen Sanitas Huisartsen 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures