Vacature System Integrator

System Integrator in Maasdijk

Volg een traineeship

Volg een traineeship bij Stolze en krijg de kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen, te leren en ervaren van professionals en bij te dragen aan boeiende projecten.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega's om deel uit te maken van ons groeiende team. Als trainee bij Stolze krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, te leren van ervaren professionals en bij te dragen aan boeiende projecten. Je zult hands-on kennis maken met de verschillende afdelingen en werkzaamheden binnen Stolze. Leer calculeren, kijk mee op de afdeling engineering en ontdek wat het is om werkvoorbereider te zijn. Dit traineeship is ontworpen om jouw professionele groei te versnellen en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de tuinbouw installatietechniek!

Dit ben jij:

Jij bent een gemotiveerde collega die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière. Daarnaast beschik je over:

 • Een recent afgeronde HBO opleiding;
 • Passie en een sterke motivatie om te leren tijdens het werk;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding.

De mogelijkheden bij Stolze zijn eindeloos. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de organisatie en van de werkzaamheden die komen kijken bij elke afdeling. Er wordt op maat een programma samengesteld waarin we rekening houden met jouw wensen en behoefte. Betrokkenheid, groei en respect zijn onze kernwaarden. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een fulltime functie;
 • Flexibele werktijden (in overleg);
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega's;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met () via .Functie:system integrator
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. System Integrator T. Stolze Installatietechniek 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures