Vacature Stage Ondersteuning Recruitment

Stage Ondersteuning Recruitment in Poortugaal

Stage ondersteuning recruitment

  • 36 uren per week
  • Ondersteunende diensten | Opleidingen & Stages
  • Poortugaal

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stage ondersteuning recruitment

Als stagiair bij het recruitment team van Fivoor voer je diverse operationele werkzaamheden uit. Je werkt onder begeleiding van de recruiters en in samenwerking met het gehele HR Team. Je leert alle processen kennen die schuil gaan achter het werven van nieuwe medewerkers. Je zult via telefoon en email veel contact hebben met sollicitanten en interne collega's. In het recruitmentsysteem zorg jij voor overzicht. Je plant afspraken voor sollicitatiegesprekken en onderhoudt contacten met zowel sollicitanten als managers. Concrete projecten waar je mee te maken krijgt, stemmen wij graag in overleg met elkaar af.

Bij het uitvoeren van je werkzaamheden krijg je de juiste ondersteuning en wordt eigen initiatief erg gewaardeerd. De werkzaamheden worden natuurlijk opgesteld aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkeldoelen. Kortom, we bieden een veelzijdige stage waarbij je kennis kan maken met de brede facetten van het recruitment vak.

Wat breng je mee?

Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende punten:

  • Je bent derde of vierdejaars student MBO niveau 3 of 4 in een HR, secretariële of administratieve richting;
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week gedurende 5 tot 10 maanden;
  • Per september 2024 beschikbaar;
  • Je bent leergierig, enthousiast en integer;
  • Je bent niet bang om jouw mening naar voren te brengen.

Wij bieden jou?

Wij bieden een interessante stageplek in een uitdagende branche met arbeidsvoorwaarden volgens de cao GGZ. Je ontvangt een vergoeding van €371,- (per 01-01-2024) bruto per maand naar rato per 36 uur. De actuele CAO is hier te vinden. ( https://www.ggznederland.nl/cao ).

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede samenwerkingsrelatie met collega's en patiënten centraal. De lijnen zijn kort en we leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Interesse en informatie

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met () via .Functie:stage ondersteuning recruitment
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stage Ondersteuning Recruitment Fivoor 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures