Vacature Stage Lopen

Stage Lopen in Maasland

+31 (0)174 62 36 66

Leer, werk en ontdek; kom stage lopen bij KP Holland

16+ Maasland, Naaldwijk, De Lier

Binnen KP Holland bieden wij op allerlei plekken in de organisatie stages aan. Van de productie tot de marketing, van teelt en techniek tot procesoptimalisatie. Kom jij stagelopen bij één van de toonaangevende bedrijven uit het Westland in de sierteeltsector?

direct solliciteren

KP Holland staat bekend als veredelaar en kweker van Kalanchoë, Spathiphyllum en Curcuma. Een groot deel hiervan vindt plaats in de productie, maar achter de schermen, in de planning en op kantoor gebeurt ook van alles om het bedrijf draaiende te houden. Dit delen wij graag met de toekomstige generatie!

Procesoptimalisatie

Een stage waar een échte verantwoordelijkheid aan hangt; dat kun je verwachten bij de stage procesoptimalisatie bij KP Holland. Als ondernemend bedrijf zijn onze bedrijfsprocessen en de kwaliteit die hieruit voortkomt ontzettend belangrijk. Zonder deze processen en bijbehorende certificaten kunnen wij ons werk niet uitvoeren. Draag jij hier jouw steentje aan bij?
MBO/HBO | De Lier | startdatum: 2024 | analytisch, nauwkeurig, initiatief

Productie

Op onze grootste Kalanchoë productielocatie in Naaldwijk gebeurt er iedere dag van alles. Hier kun je een dag meelopen om de techniek achter de automatisering te zien, maar ook in de veredeling. Ben jij benieuwd naar een stukje verkoop? Dan kun je meekijken bij de verkoopafdeling op onze locatie in Maasland. In deze veelzijdige stage werk je volledig mee in de productie: op de pootafdeling, het inpakken van de producten voor de klanten en het draaiende houden van de machines.
MBO | Naaldwijk | startdatum: 2024 | aanpakker, initiatiefrijk, collegiaal

Marketing

Hoe kunnen wij KP Holland nog beter op de kaart zetten door gebruik van onze online kanalen? Met die vraag ga jij aan de slag in deze marketingstage. Jij neemt de huidige website, nieuwsbrieven, social media kanalen en content onder de loep en bekijkt hoe we dit nog aantrekkelijker kunnen maken voor de doelgroep. Met jouw hulp tillen we de Marketing naar een hoger level.
HBO | Maasland | startdatum: vanaf juni 2024 | creatief, communicatief, nieuwsgierig

Techniek

De productie kan niet draaien zonder de technische dienst. Wil jij de kneepjes van het vak leren op een volledig geautomatiseerde kwekerij? Kom dan stagelopen bij onze onderhoudsmonteurs. Wat je gaat doen? Storingen verhelpen, preventief storingen voorkomen, machines, watergeef- en wijderzet-robots onderhouden, ontvangen en begeleiden van externe monteurs en onderhoud uitvoeren aan diverse systemen. Geen dag is hetzelfde in deze leuke en uitdagende stage.
HBO | Maasland | startdatum: vanaf juni 2024 | creatief, communicatief, nieuwsgierig

Teelt

Raak jij enthousiast van alles wat groeit en bloeit? Ben je daarnaast ambitieus en op zoek naar een verantwoordelijke en zelfstandige stage? Binnen de stage teelt brengen onze teeltmannen je alles bij over klimaatregelingen, teeltstrategieën, onderzoeken en invloeden op de teelt van de plant en nog veel meer. Eén ding is zeker: bij KP Holland krijg je groene vingers!
HBO | Naaldwijk | startdatum: 2024 | Nauwkeurig, verantwoordelijkheidsgevoel, innovatief

Staat er niet direct een passende stage bij, maar wil je wél bij KP Holland stage lopen? Neem dan ook zeker contact op met of Lindsay van den Berg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. of . Dan gaan we samen op zoek naar een passende stage voor jou binnen ons bedrijf.

Wil je weten wat onze collega's vinden van werken bij KP Holland? Kijk dan eens op onze werken bij pagina.

Vul onderstaande gegevens in om te solliciteren naar de functie.

Solliciteren

Upload je motivatie samen met je CV op de betreffende vacaturepagina.

Functie:stage lopen
Startdatum:31-3-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stage Lopen KP Holland 31-03-2024

Bekijk ook andere vacatures