Vacature Stage Lopen

Stage Lopen in Rotterdam

Stage lopen bij Kokon

Bij Kokon Architectuur & Stedenbouw zijn regelmatig stageplaatsen die gevuld moeten worden. Zo komen er elk half jaar een paar plaatsen vrij. Wat kan je bij Kokon doen?

Werken en leren

Als stagiair voor 3, 5 of 12 maanden draai je vanaf het begin volledig mee in het team en krijg je verantwoordelijkheid binnen projecten. Daarnaast is er altijd ruimte om te overleggen hoeveel dagen je aan je studie wil besteden. De verdeling 3 dagen studie/2 dagen werken komt veel voor, maar ook voor eigen voorstellen staan we open. Eerdere stagefuncties waren:

  • Assistent architectonisch ontwerper

Ook als parttime medewerker is flexibel werken mogelijk. In overleg bepalen we welke dagen of zelfs hoeveel uur je in de week werkt. Ons team bestaat voor het grootste deel uit parttimers die 1/2/3/4 dagen in de week werken en daarnaast studeren of hun eigen bedrijf hebben. Thuiswerken doen wij alleen als het echt niet anders kan.

Na je studie aan de slag als fulltime Kokonner? Ook dan ben je van harte welkom! Wij geven onze medewerkers de mogelijkheid om PEP te volgen, zodat ze dit meteen in praktijk kunnen brengen.

Specialisatie

Wil je werken aan een specifieke (afstudeer)opdracht of je als specialiseren in een bepaald programma of werkgebied? Ons architectenbureau focust op woningbouw, zorgbouw, stedenbouw en transformatie . Speciale aandacht is er voor zowel innovatieve projecten, zoals parametrische waterwoningen en 3D-betonprinten , als voor het ruime portfolio aan rijksmonumenten. Onze medewerkers kunnen zich allround ontwikkelen of ervoor kiezen zich meer te focussen. Wij vinden de individuele ontwikkeling erg belangrijk.

Een jong, divers en gezellig team

Met een divers team van dertig medewerkers ga je werken aan de meest uiteenlopende projecten, een perfecte manier om je portfolio uit te breiden. Van kleinschalige invullocaties tot grote transformatieprojecten en uitbreidingsplannen, aan afwisseling geen gebrek! Bij al onze projecten staat de menselijke maat centraal; wij werken sterk vanuit het karakter en tekenen voor creatieve, innovatieve, inclusieve en representatieve ontwerpen.

Work hard, play hard

Kokon waardeert de inzet van het team en organiseert jaarlijks excursies naar het buitenland, zo zijn we afgelopen jaar naar Madrid afgereisd. Daarnaast gaan we onze projecten in het echt bekijken, organiseren we lunchlezingen (waar je zelf ook mag presenteren) met lekker eten en hebben we een gezellige vrijmibo met tafeltennistoernooi.

Doorgroeimogelijkheden

Veel van onze stagiairs blijven na hun stage aan als parttime medewerker om verder door te groeien. Daarnaast is het voor alle medewerkers mogelijk om hun ambities aan te geven, zoals het worden van team- of projectleider, om zo te kunnen groeien binnen Kokon. Het tonen van initiatief wordt hierin erg gewaardeerd.

Meer weten of solliciteren? Neem contact op met .



Functie:stage lopen
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stage Lopen Kokon Architectuur & Stedenbouw 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures