Vacature Specialist Vertanding Slijpen

Specialist Vertanding Slijpen in Schiedam

Logo International Schaduw.jpg

Specialist Vertanding Slijpen

Bakkie doen?

Slijpen van tandwielen voor de zware industrie?

Ben jij een CNC slijper die houdt van het grote werk? Lijkt het je mooi om tandwielen de vervaardigen tot ø4000mm? Kijk dan snel verder!

Als slijper werk je in twee ploegen aan grote tandwielen op twee banken van Niles Kapp. Daarnaast kun je ook uit de voeten op andere CNC-machines.

Klinkt dit als jouw baan? Vul dan snel je gegevens in!

Gelijk solliciteren?

Versturen

Wat we je bieden

 • Een basissalaris van € 3.000 - €4.500 per maand

Aan de slag als Specialist Vertanding Slijpen?

Dit ga je doen

 • Je werkt op twee slijpbanken van Niles Kapp met Siemens besturing

 • Je gaat aan de slag met enkelstuks producten zoals tandwielen, rondselassen en inwendige vertanding

 • De ene keer slijp je tandwielen geheel nieuw, de andere keer werk je aan bestaande tandwielen

 • Je vult zelf de parameters in

 • Je maakt blauwdrukken van de tanddracht in een MAAG meetbank

 • Afhankelijk van jouw ervaring werk je ook wel eens op andere draaibanken of freesbanken, CNC of conventioneel

 • Je werkt in twee ploegen van maandag t/m vrijdag 06:30 tot 15:00 en van 15:00 tot 23:30

Dit is wat we graag in je zien

 • Je kan zelfstandig beslissingen nemen over de werkstukken en wat er gedaan dient te worden.

 • Je kan goed communiceren met de teamleiders, werkvoorbereider en collega's.

 • Je hebt ervaring in het werken met CNC-machines

 • Je bent bereid om in twee ploegen te werken

Ga jij dit soort vertandingen slijpen?

Vertanding blauwen in een MAAG meetopstelling

Je bent onderdeel van GBS International. Ons bedrijf kenmerkt zich door informele werksfeer en veel ruimte voor eigen initiatief.

Sinds 2009 specialiseert GBS International zich in tandwielkasten en het machineren van onderdelen voor de Nederlandse industrie. En met succes. Want in 2009 begonnen we met een handvol techneuten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot vijf vestigingen in Nederland en zijn we 200 collega's rijker. Door onze extreme klantgerichtheid en verschillende innovaties die we op de markt hebben gebracht, hebben we een marktleidende positie. Veel van onze werkzaamheden vinden nog steeds plaats in de BeNeLux, maar regelmatig worden onze service engineers over de hele wereld ingevlogen voor projecten in tandwielkast reparatie- en onderhoud.

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons in de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf.

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden.

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%.

GBS Oud Beijerland Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA Metalektro GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro.

GBS relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen.

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op?

Mijn naam is Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.Functie:specialist vertanding slijpen
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Specialist Vertanding Slijpen GBS Gearbox Services international 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures