Vacature Secretaris

Secretaris in Vlaardingen

Secretaris gezocht

Iedere vrijdag werkt een enthousiaste groep vrijwilligers onder leiding van een coördinator aan het onderhoud van het voedselbos. Er wordt zo nu en dan nieuwe aanplant gedaan, de paden worden onderhouden en er wordt natuurlijk geoogst. Zonder deze groep vrijwilligers zou het bos er anders bij staan.

Maar er is nog een groep mensen die zich inzet voor het reilen en zeilen in het voedselbos. Dat is het bestuur van de stichting. Het bestuur zet zich in om de continuïteit van het voedselbos op lange termijn te waarborgen. Momenteel hebben vier leden zitting in het bestuur. We werken met een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en een algemeen lid. Door vertrek van de huidige secretaris zijn we op zoek naar vervanging.

Als secretaris beheer je de mailbox, stel je agenda's op en notuleer je de vergaderingen. We zoeken iemand die communicatief sterk is, goed kan omgaan met de computer en Office365. En bij voorkeur iemand met een interesse in voedselbossen.

Je krijgt de kans om vrijwilligerswerk te doen in een organisatie die naar de toekomst kijkt,
leergierig en groen is. Voedselbos Vlaardingen is één van de oudere voedselbossen in Nederland en daarmee rekenen we onszelf tot de pioniers.

Mocht je interesse hebben, of meer informatie willen, mail dan naar .


Geen opmerkingen:

Van Boendaleweg 1, Vlaardingen

email

postadres

Van Maerlantlaan 27, Vlaardingen

bankrekeningnummer

NL69 RABO

Zoeken in deze blog

BlogarchiefFunctie:secretaris
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Voedselbos Vlaardingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Secretaris Stichting Voedselbos Vlaardingen 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures