Vacature Schoonmaak Medewerker Zorg

Schoonmaak Medewerker Zorg in Maassluis

Schoonmaak medewerker Zorg

Wil jij aan de slag als schoonmaakmedewerker voor een zorginstelling in Maassluis? Voor Stichting Careyn zijn wij namelijk opzoek naar een medewerker voor de schoonmaak van de patiëntenkamers, huiskamers, sanitair en kantoren. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 07:00 - 11:30. Behalve op vrijdag, dan werk je van 06:00 - 10:00 In totaal werk je 22 uur per week. Heb jij ervaring én ben jij beschikbaar voor deze dagen en tijden? Solliciteer dan direct!

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam Duygulu E-mail

Delen

Uren: 22 uur per week
Plaats: MAASSLUIS 16-1-2024 00:00:00

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker Zorg die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaak werkzaamheden in een zorginstelling.

Wat vragen wij van jou?

Motivatie, het schoonmaakvak leren wij je wel; Het verkrijgen van een VOG is voor jou geen probleem; Je beheerst de Nederlandse taal; Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Je vindt het leuk zelfstandig te werken en je ziet werk liggen.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €13,42 - €14,78 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024; Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; Een goede pensioenregeling; Korting op verschillende zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Duygulu, .
Solliciteren kan tot en met donderdag 29 februari 2024

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving.

Functie:schoonmaak medewerker zorg
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:22 – 22

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Asito via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Schoonmaak Medewerker Zorg Asito 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures