Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Rozenburg Nh

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij een voedsel fabrikant op de Maasvlakte/Rozenburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Ben je in het bezit van eigen vervoer en woon jij in de buurt van de Maasvlakte/ Rozenburg? Lees dan snel verder!

38 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Schoonmaak medewerker bij een voedsel fabrikant op de Maasvlakte/Rozenburg

38 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Functieomschrijving

Vanuit Gom hebben wij een nieuwe klant op de Maasvlakte Rotterdam waar wij zorgen voor een schone werkomgeving. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben jij benieuwd naar de bedrijvigheid op de Maasvlakte en ben je in het bezit van eigen vervoer? Dan is Gom op zoek naar jou!

Je komt te werken bij een voedsel fabrikant, een industriële omgeving! Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de kantoren, sanitair en kantine. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 15:00 uur. Dit gaat om een fulltime dienstverband van 38 uur in de week.

Woon je in Rotterdam en heb je een auto? Dan ben je zo'n 45 minuten onderweg en krijg je reiskostenvergoeding!

Neem contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €12,58 en €14,35 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • reiskostenvergoeding vanaf 60 km per dag;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
 • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb/ben jij;

 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • in het bezit van eigen vervoer zoals een auto of een scooter;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een VCA of ben je bereid om deze te behalen.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Maasvlakte Rotterdam/Rozenburg, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

40 - 40 uur

€ 12,58 - € 14,35 per uurFunctie:medewerker schoonmaak
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures