Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Maasland

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij de school Lentiz in Maasland

Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Maasland, Zuid-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Schoonmaak medewerker bij de school Lentiz in Maasland

15 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom bij ons schoonmaakteam in Maasland!


Gom is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's om ons team van schoonmakers te versterken bij een school in Maasland, Zuid-Holland. Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de collegezalen, leslokalen, hallen, trappen en het sanitair.

Het gaat om de locatie van het Lentiz. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 19:00. Dit gaat om een parttime dienstverband van 15 uur in de week.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Bij Gom bieden wij jou een geweldige werkervaring in een gezellige omgeving met leuke collega's en een informele sfeer. Samen streven we ernaar om jouw werk zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien profiteer je van:

 • Een goed salaris! Ons bruto uurloon begint bij €13,42 tot €14,78 vanaf 21 jaar, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Toegang tot onze digitale Welkoms-App om Gom te leren kennen;
 • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via opleidingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, nauwkeurig en klantgericht. Je begrijpt het belang van gestructureerd werken. Als schoonmaakmedewerker:

 • beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
 • ben je in het bezit van een VOG of bereid deze aan te vragen.
 • heb je ervaring en/of affiniteit met schoonmaakwerk.
 • Liefst ervaring met het reinigen van vloeren

Ben jij de schoonmaakmedewerker die we zoeken in Maasland, Zuid-Holland? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop!

Ik kom graag met je in contact.Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures