Vacature Recruiter

Recruiter in Maasdijk

Recruiter / marketeer, zit jij vol creatieve ideeën om technisch personeel te werven? Bij DAEL houden we wel van een andere aanpak. Aan jou de gave uitdaging DAEL als werkgever op de kaart te zetten.

24-40 uur

Maasdijk

HBO

Ben jij onze nieuwe recruiter?

Recruiter / marketeer, zit jij vol creatieve ideeën om technisch personeel te werven? Bij DAEL houden we wel van een andere aanpak. Aan jou de gave uitdaging DAEL als werkgever op de kaart te zetten.

24-40 uur

Maasdijk

HBO

Wat ga je doen?

Hoe trekken we in deze schaarse arbeidsmarkt genoeg juiste collega's aan? Jij zet de recruitmentstrategieën uit en gaat op zoek naar het beste talent. Zorg jij dat kandidaten ook de deal met DAEL maken?

Met jouw creatieve ideeën weet jij de juiste kandidaten enthousiast te maken om bij DAEL te werken. Social media marketing, searchen, employer brand campagnes, beurzen... jij laat geen kans onbenut! En dat je daarin creatief mag zijn staat vast. Misschien heb je eerder onze energie actie al eens gezien. Of onze mysterieuze "groene knop"-actie waarbij er letterlijk een heel spektakel heeft afgespeeld midden op het Wilhelminaplein in Naaldwijk! Bedenk jij de volgende ludieke actie?

Het mooie van deze baan is dat je, naast de vrijheid om de aanpak te bedenken, verantwoordelijk bent voor het hele recruitmentproces. Hoe snel reageer jij op een kandidaat? Hoe zien de vacatures, de werken-bij site en communicatie vanuit DAEL eruit? Hoe verwelkomen we nieuwe collega's? Je hebt het allemaal in de hand. Zo creëer jij de perfecte candidate journey!

Ook ben je het aanspreekpunt voor potentiële kandidaten, je screent cv's en je voert sollicitatiegesprekken. Zo weet jij dé perfecte match te maken. Natuurlijk werk je hierbij nauw samen met je marketing- en HR collega's en de bedrijfsleiders.

Kortom; een gave job waarbij jij veel vrijheid krijgt om recruitment naar een hoger niveau te tillen!

Wie ben jij?

 • Onze belangrijkste eis: je hebt minimaal al enige kennis van recruitment of marketing. Geef jou maar die grote uitdaging om (technisch) personeel te werven in deze bizarre arbeidsmarkt.
 • Al helemaal bekend in de recruitmentwereld? Super! Ook dan vind je hier meer dan genoeg uitdaging.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je volgt marketing en recruitment trends op de voet. Je zit vol ideeën over hoe top-kandidaten voor DAEL gaan kiezen!

Jouw deal met DAEL

 • Natuurlijk een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • Veel vrijheid en ruimte om jouw ideeën toe te passen.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Parttime of fulltime werken? Jij kiest. 24 tot 40 uur is mogelijk. a
 • Half 2024 een splinternieuwe werkomgeving met sportschool.
 • Veel ruimte om te leren, specialiseren of door te groeien.
 • Een baan in een gezellig en hecht bedrijf, vraag het maar na bij onze collega's!
 • De gaafste bedrijfsfeestjes en uitjes, zoals het familiefeest met kermis, een PV uitje naar Experience Island en de fantastische jaarlijkse kerstborrel

Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL? Mooi! Dan hebben wij de deal voor jou. Neem contact met ons op.

Eerst een goed beeld krijgen van de functie? Kom gerust een keer meelopen!

Anouk vertelt over haar deal met DAEL. Benieuwd welke mooie deal jij kan maken? Stuur ons een appje of kom langs!

Wie zijn wij?

DAEL, een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers en eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken leveren wij alle techniek onder 1 dak. Met ruim 300 collega's werken wij aan uitdagende projecten.

Contact

DAEL B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21Functie:recruiter
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dael via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Recruiter Dael 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures