Vacature Project engineer - werkvoorbereider

Project engineer - werkvoorbereider in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

De afdeling

Het ingenieursbureau is de plek om mee te werken aan de ontwikkeling van Rotterdam. Wij zijn de engineers achter de realisatie en begeleiding van stedelijke infrastructurele projecten vanaf het aanleggen en reconstrueren van wegen en waterwegen tot riolering en groen. Met geavanceerde technieken, ervaren collega’s en enthousiaste trainees kan jij de uitdaging aangaan om jouw bijdrage te leveren aan de stad Rotterdam. Heeft dit jouw interesse en werk jij hier graag aan mee dan is het ingenieursbureau van gemeente Rotterdam de plek voor jou!

Functieomschrijving

Jouw opdracht

Voor de voorbereiding van diverse ondergrondse infra projecten binnen het team Ondergrondse Infra is behoefte aan een extra (junior) projectengineer. De vraag voor extra capaciteit op dit gebied wordt veroorzaakt door een (tijdelijke) groei van het aantal projecten. Als (junior) projectengineer lever je een bijdrage aan binnenstedelijke projecten, waarbij het accent ligt op de ondergrondse infra (persleidingen, collecteurriolen, duikers, gemalen, kabels & leidingen).

 

Dit ga je doen:

 •  Je verzorgt de voorbereiding/engineering binnen diverse ondergrondse infra projecten;
 •  Hierbij draag je zorg voor het (laten) maken van technische tekeningen/3D modellen, functionele beschrijvingen, bestekken/contracten en ramingen binnen de voorgenoemde vakgebieden van de Ondergrondse Infra;
 •  Je zorgt voor de afstemming van de werkzaamheden met de interne- en externe stakeholders zoals adviseurs, vergunningverleners en nutsbedrijven;
 •  Je coördineert met andere afdelingen, participanten en instanties en neem je, na terugkoppeling aan de projectleider, beslissingen over de constructieve oplossing.
Functie-eisen

Jouw profiel

Je bent niet bang om beslissingen te nemen of acties te ondernemen. Bij complexe problemen, onder tijdsdruk en wanneer informatie ontbreekt durf je besluiten te nemen. Dit doe je in samenspraak met je direct betrokken collega’s en de projectleider. Je fungeert binnen diverse teams, met verschillende disciplines, waarbij samenwerken voor jou centraal staat. Ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Jouw doelen zijn helder, je geeft prioriteit aan het behalen van de afgesproken resultaten, waarbij opgeven geen optie is. Je hebt een kritisch en analytisch vermogen. Bij problemen kom je met voorstellen om dit op te lossen. Dit doe je met duidelijke taal, zonder de relatie hierbij uit het oog te verliezen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

 

Eisen

 •  Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie OF je hebt een afgeronde mbo- opleiding in de richting van Civiele Techniek;
 •  Je hebt affiniteit met binnenstedelijke ondergrondse infra projecten;
 • Je hebt kennis van de RAW-systematiek, Autocad en GWW-calc.;
 • Je bent bekend met de betreffende regelgeving en werkwijzen in de GWW-sector.
Arbeidsvoorwaarden

Primaire arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van jouw profiel en gaat uit van schaal 9 van de CAO gemeente max €.4.752,- uitgaande van 36 uur per week. Je krijgt dus:

 • Een 13e maand die periodiek naar rato wordt uitgekeerd
 • 8,33% vakantiegeld berekend over 12 maandsalarissen

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Pensioen Plus regeling (opbouw vanaf dag 1)
 • Jaarlijks netto €3500,- opleidingsbudget
 • Netto €750,- om jouw thuiswerkplek in te richten
 • Mogelijkheid tot bonussen
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkvergoeding


Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Project engineer – werkvoorbereider Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures