Vacature Procesoperator Chemie VAPRO B/C Grote Fabriek

Procesoperator Chemie VAPRO B/C Grote Fabriek in Rotterdam

Logo van EVA Recruitment in het beige

Logo van EVA Recruitment in het beigeratio pixel

Procesoperator Chemie Vapro B/C Grote Fabriek Rotterdam

Korte omschrijving

Procesoperator | 5 ploegendienst | €3300,- tot 6100,- incl | 13 e maand | 2-2-2 rooster

Functie omschrijving

Ben jij een enthousiaste procesoperator met een passie voor chemie en techniek? Zoek je een plek waar je wordt uitgedaagd en waar jouw werk het verschil maakt? Voor een groot chemisch bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Procesoperator Vapro B/C.

Als procesoperator bij dit grote chemiebedrijf draag je bij aan producten die wereldwijd het dagelijks leven verbeteren. Of het nu gaat om de auto waarin je rijdt, de schoenen die je draagt, of het comfort van je eigen huis, jouw werk heeft impact. Je kunt werken in continue processen of in batchprocessen, afhankelijk van jouw voorkeur en ervaring.

Op deze plant bevinden zich zes verschillende fabrieken, variërend in complexiteit en producttype - van halffabricaten tot eindproducten voor de polyurethaanindustrie. Hier kun jij jezelf dus voortdurend ontwikkelen.

Je werkt volgens een 2-2-2 rooster, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. De ploeg waarin je komt te werken bestaat uit 15 procesoperators. Je werkt nauw samen in een hechte omgeving. Dit bedrijf biedt ook verschillende opleidingsmogelijkheden en duidelijke carrièrepaden, zodat je kunt groeien van trainee naar shiftsupervisor, ondersteund door mentoren en trainers.

Functie eisen

 • Minimaal een MBO-diploma in een technische richting zoals Vapro B/C of AOT.
 • Bereidheid om in een flexibel 5-ploegenrooster te werken.
 • Ambitieus en gemotiveerd om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Analytisch vermogen en talent voor probleemoplossing.

Bedrijfsprofiel

Dit Amerikaans chemiebedrijf is marktleider in de productie van halffabricaten voor de polyurethaanindustrie. Met drie grote en drie kleinere fabrieken biedt het bedrijf volop uitdaging voor procesoperators. Zij kenmerken zich door een familiale sfeer en een cultuur waarin eigen initiatief wordt aangemoedigd. De plantmanager is dagelijks op de werkvloer te vinden en staat altijd open voor een gesprek.

Het bedrijf stimuleert samenwerking tussen engineers en operators, wat resulteert in een dynamische en soms onvoorspelbare werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen €3300 en €6100 per maand (Inclusief ploegentoeslag).
 • Weken in een 2-2-2 rooster
 • Een 13e maand
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op vliegtickets en sportabonnementen. (bij overname bedrijf)
 • Een hecht team dat ook buiten werktijd leuke activiteiten onderneemt.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen.
 • Een gestructureerde en ondersteunende leeromgeving met toegang tot een mentor, waarnemer, shiftsupervisor en trainingscoördinator.

Solliciteren

Ben jij de procesoperator die wij zoeken? Heb je de drive om te groeien en deel uit te maken van een innovatief en ondersteunend team?

Logo van EVA Recruitment in het wit

EVA Recruitment B.V.

Albert Plesmanweg 43L
3088 GB Rotterdam


Tel:
Tel:
Email:Functie:procesoperator chemie vapro b/c
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 6100
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Procesoperator Chemie VAPRO B/C Grote Fabriek Eva Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures