Vacature Pedagogisch Medewerker Hedo

Pedagogisch Medewerker Hedo in Vlaardingen

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO IKC DE SCHAKEL

Direct sollicteren

25,5 uur per week

IKC De Schakel is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de hele dagopvang (babygroep 0-2 jaar) voor 25,5 uur, verdeeld over 3 werkdagen (dinsdag, woensdag, donderdag). Het betreft een langdurige ziektevervanging, daarna zijn er mogelijkheden als teamflexer op de locatie!

Wat verwachten wij van jou?

Jouw profiel
Wij zoeken iemand die een positieve instelling heeft en initiatief durft te tonen. Ook ben je sterk in organiseren en werk je graag samen in een team.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

 • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
 • Je beschikt over taalniveau 3F;
 • Je bent flexibel,empatisch en pedagogisch sterk;
 • Je hebt veel liefde voor onze jongste groep kinderen;
 • Je bent in het bezit van een certificaat babytraining of je bent bereid deze te gaan volgen.

Wat bieden wij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatieve opvang en verdere IKC-vorming in een betrokken en toegewijd team? Wil je werken in een nieuw, toekomstbestendig gebouw en heb je feeling met en drive voor kinderen en ouders in een wijk met een grote diversiteit aan achtergronden en culturen? Heb jij interesse om in ons team te komen werken in een nieuwe omgeving, dan willen we jou graag ontmoeten!!
Het is een dynamisch team, met veel liefde voor het kind. De kinderen hebben diverse culturele achtergronden en dat maakt het afwisselend.
Daarnaast bieden we je:

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 6;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Een tijdelijk contract van acht maanden met uitzicht op een vast contract;
 • Leer- en doorgroeimogelijkheden vanuit de organisatie zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.


FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil

Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:26 – 26

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UN1EK kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Pedagogisch Medewerker Hedo UN1EK kinderopvang 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures