Vacature Operatieassistent

Operatieassistent in Rozenburg Nh

Rechten en plichten

  • Huisregels

    • Rechten en plichten
      • Huisregels

Wat vragen we van je?

- het assisteren, instrumenteren en omlopen bij operatieve ingrepen van alle voorkomende specialismen; - alle voorkomende werkzaamheden; - een flexibele inzet.

Wat bieden we je?

Een dienstverband van minimaal 20 uur per week. Een overeenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Inschaling in FG 55 van de cao Ziekenhuizen. Daarnaast ontvang je een arbeidsmarkttoeslag van 10% bovenop je bruto maandsalaris. Je hebt geen avond- en nachtdiensten en bent alle weekenden vrij.

Functie-eisen:

- afgeronde opleiding tot operatieassistent; - enkele jaren recente werkervaring; - professionele en flexibele opstelling; - goede communicatieve vaardigheden; - wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG); - in voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met , . Zij is te bereiken via de receptie van het Spijkenisse Medisch Centrum, telefoonnummer 8.


Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.Functie:operatieassistent
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Operatieassistent Spijkenisse Medisch Centrum 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures