Vacature Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider

Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider in De Lier

Vacancy Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider

 • Netherlands, De Lier
 • Management | Horticulture | Production & Logistics
 • Bachelor | Intermediate

Ben jij een mensgerichte leidinggevende die teamgeest kan kweken? En doe je dit graag in een (zaad)productieomgeving, waarbij kwaliteit voorop staat? Dan ben jij de Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider wij zoeken voor onze productielocaties.

Hoe ziet jouw functie als Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider bij Rijk Zwaan eruit?


Als Assistent Bedrijfsleider ben je samen met de andere Assistent Bedrijfsleider verantwoordelijk voor de aansturing van ongeveer 20 bestuifmedewerkers. Afhankelijk van het seizoen worden de teams aangevuld tot maximaal 150 seizoenskrachten aan wie je indirect leiding geeft. Het is aan jou om de werkzaamheden op 6 locaties goed in te plannen, organiseren en ervoor te zorgen dat het goed uitgevoerd wordt. Je voorziet de locaties tijdig van de juiste informatie, geeft sturing en voorziet de teamleden van constructieve feedback. Daarnaast houd je je bezig met:
 • Het mensgericht begeleiden en coachen van de coördinatoren op de verschillende locaties, die vervolgens hun eigen (kleinere) teams aansturen
 • Op basis van de productieplanning zorgdragen voor een goede arbeidsplanning
 • Planning van flexibele medewerkers in samenwerking met gespecialiseerde bureaus
 • Analyseren van kwaliteitsuitslagen en kwaliteitsbijeenkomsten organiseren en leiden
 • Constateren en signaleren van optimalisaties, deze vervolgens ook oppakken in verbeterprojecten
 • Je werkt nauw samen met de andere Assistent Bedrijfsleider (jouw duo partner), waarvoor je ook de vervanger bent als hij er niet is. Dit zal hij ook voor jou zijn.

Wat jij meebrengt:


Je bent een sociaal en toegankelijk persoon met leidinggevende capaciteiten. Je weet zowel in rustige als in drukke tijden het hoofd koel te houden en prioriteiten te stellen. Hierin houdt je overzicht, breng je structuur, maar ben je ook flexibel. Kwaliteit staat voorop dus werk je zeer zorgvuldig en nauwgezet. Je hebt oog voor de mens en een begeleidende manier van leiding geven, waarbij je open en helder communiceert en constructieve feedback geeft. Je draagt actief bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de medewerkers met plezier hun werk kunnen uitvoeren.
Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Je hebt werkervaring in de tuinbouw of affiniteit met de tuinbouw

Wat kun je van ons verwachten?


Als Assistent Bedrijfsleider maak je deel uit van het managementteam van de productielocaties van de glasgroentegewassen. Samen met de andere Assistent Bedrijfsleider zijn jullie verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van alle bestuivingswerkzaamheden, waarbij een prettige werkomgeving voorop staat. Daarnaast bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 32 - 38 uur in de week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().
Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Pieter Lekkerkerk (Assistent Bedrijfsleider) via .

Functie:mensgerichte assistent bedrijfsleider
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Mensgerichte Assistent Bedrijfsleider Rijk Zwaan Nederland 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures