Vacature Medewerker Weegbrug

Medewerker Weegbrug in Vlaardingen

Functieomschrijving

Op zoek naar de perfecte combinatiebaan van administratie en 'de handen uit de mouwen'? Ambieer je een drukke en afwisselende functie waarbij je contact hebt met veel collega's die allemaal verschillende werkzaamheden uitvoeren? Een functie waar je niet één maar al je talenten kunt benutten? Dit zou die functie zomaar eens kunnen zijn. Als we eerlijk zijn ben je met deze job gewoon de spil van onze afdeling Recycling in Vlaardingen; bij jou komt het allemaal samen. Als Weegbrugmedewerker heb je nooit een saai moment!

Je voert administratief (computer)werk uit en bedient met hetzelfde gemak de weegbrug. De chauffeurs worden professioneel door jou ontvangen. Het ene moment werk je aan de wegwerken van de post en het andere moment wacht een chauffeur op jou bij de weegbrug. Overal voel jij je thuis en ben je op je plek, ook tijdens de pauze, want dan schuif je gewoon aan in onze vernieuwde kantine waar iedereen (van directie tot vrachtwagenchauffeur en van kantoormedewerker tot machinist) dagelijks gezellig de lunch nuttigt. Veelzijdiger en afwisselender kunnen we het niet maken!

Die veelzijdigheid verwachten we ook van jou! Om alles uit deze baan te halen moet je dus van veel markten thuis zijn of dat willen worden! Wij denken dat je, naast administratieve ervaring, in ieder geval moet beschikken over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, een resultaat- en klantgerichte instelling én het vermogen om snel tussen werkzaamheden te kunnen schakelen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding;
 • Je beschikt over (enige) relevante administratieve werkervaring;
 • Je bent handig met computers en het Office-pakket;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in zowel woord als geschrift
 • Je werkt netjes en altijd vanuit een correcte, dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je bent beschikbaar tussen 06:00 en 18:00 uur en vindt het niet erg om in twee ploegen te werken.

Wat wij jou bieden!

 • We bieden je een goed salaris en een werkweek van 40 uur;
 • Tweemaal per jaar drinken we graag een kop koffie met je tijdens het 'bakkie koffie-gesprek. We horen dan wat je plannen zijn en hoe het met je gaat. We willen namelijk graag van je weten hoe we jouw werk nog beter kunnen maken en/of hoe wij jou kunnen ondersteunen met een opleiding waarmee je jouw ambities kunt verwezenlijken;
 • Verdere opleidingen en trainingen kun je altijd volgen via onze eigen B-next School.
 • En laten we vooral niet vergeten dat we je naast al deze zaken iets bieden wat misschien nog wel belangrijker is: een plezierige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en steeds kunt blijven ontwikkelen!

Herken jij jezelf in onze beschrijving? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact op met onze collega . Hij is te bereiken via .

Contact Bnext.nl - Afzetcontainer & Recycling

Amsterdam

Ankerweg 16
1041 AT Amsterdam

Heerhugowaard

De Overtoom 5
1703 RE Heerhugowaard


Terneuzen

Finlandweg 28
4554 LW Westdorpe

Vlaardingen

Maassluissedijk 103
3133 KA Vlaardingen

+31 (0) 88 26 00 112Functie:medewerker weegbrug
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Beelen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Medewerker Weegbrug Beelen 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures