Vacature Loodsmedewerker

Loodsmedewerker in Maasdijk

Logistiek Cool Control Vacatures Westland Maasdijk Accountmanager Logistiek medewerker Stage Import Export Tranport VAL Value added logistics heftruckchauffeur

0031-174 - 526 360

Logistiek medewerker BBL-opleiding (werken én leren bij Cool Control)

Een bbl-opleiding via Cool Control is een traject binnen het MBO waarin je werken en leren met elkaar combineert. Je werkt daarvoor 36 uur in de week bij Cool Control en daarnaast ga je één dag in de week naar school.

Heb je al een studie in gedachten?
Of heb je hulp nodig met het kiezen van jouw opleiding?
Bespreek de mogelijkheden met ons!

Een BBL-traject bij Cool Control geeft veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. We maken een leerplan en nemen je van A tot Z mee in de uitvoering van onze logistieke diensten. Onze medewerkers zijn logistieke specialisten met een proactieve aanpak en een oplossingsgerichte mentaliteit. Zij kunnen je alles leren over het uitvoeren van maatwerkoplossingen met de focus op kwaliteit!

Bij ons leer je alle logistieke diensten die wij te bieden hebben. Je leert het laden en lossen van vrachtwagens, het beheren van de voorraad, opslag in de koelcellen, registreren via ons warehouse managementsysteem (WMS) Softpak en alle overige werkzaamheden die vallen onder de value added logistics, zoals om- en verpak.

Het voordeel hiervan is dat je gelijk veel praktijkervaring opdoet, wat ook wel learning-on-the-job of werkend leren wordt genoemd. Bovendien kun je wat je op school leert direct in de praktijk brengen. Daarnaast krijg je ook al salaris voor je werk terwijl je nog betaald leert!

Je start met een BBL arbeidsovereenkomst als Loodsmedewerker. Cool Control betaalt jouw studie én je ontvangt een goed salaris. Je hebt 4 weken vakantie en 8% vakantiegeld opbouw. Voor eventueel overwerk ontvang je tijd voor tijd uren. De reiskostenvergoeding is

€ 0,21 cent per kilometer. Gezien de ligging van Cool Control is het belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer (bv. fiets, scooter, auto).

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening. Onze klanten zijn internationale producenten en exporteurs van exotisch fruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van douaneformaliteiten, gekoelde opslag, kwaliteitsbeheersing, value added logistics & transport. Wij onderscheiden ons door ons goede advies en onze slagvaardige aanpak.

Onze medewerkers zijn logistieke specialisten met een proactieve aanpak en een oplossingsgerichte mentaliteit. Voor hen is geen moeite te veel. Het bedenken én uitvoeren van maatwerk oplossingen stelt ons in staat flexibele logistieke dienstverlening aan te bieden aan onze klanten met de focus op kwaliteit.

Solliciteer direct via de button of mail je sollicitatie naar .

Heb je vragen?
Neem contact met ons HR team op via
Of stuur ons een mail op

  • Datum geplaatst:

  • Plaats: Maasdijk

  • Vacature titel: Logistiek medewerker BBL-opleiding (werken én leren bij Cool Control)

  • Vacature type: Fulltime

  • Opleiding: Komen werken en leren bij Cool Control!

  • Ervaring: nvt

  • Salaris: € 2.000 - € 2.400Functie:loodsmedewerker
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2400
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cool Control via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Loodsmedewerker Cool Control 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures