Vacature Leerkracht

Leerkracht in Maassluis

Direct sollicteren

Per: Per 1 maart 2024

Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?


Per 1 maart zoeken wij een ervaren leerkracht collega op ons kindcentrum. De vacature bestaat uit 2 delen.
Enerzijds word je 2 dagen in de week (de donderdagen en vrijdagen) de duo van een zeer ervaren leerkracht in groep 7. Anderzijds ga je samen met de directie en ons brede zorgteam onze nieuwe meerjaren-talentengroep vormgeven. Samen gaan jullie dit schooljaar het programma vormgeven. Je draait dus 3 dagen per week boventallig mee.
In het nieuwe schooljaar (augustus 2024) blijf je de duo van de ervaren leerkracht voor 2 dagen en zul je drie dagen per week je bezighouden met de instructie van de meerjaren- talentengroep die je hebt uitgedacht.
Waarom de meerjaren-talentengroep? De groep is speciaal ingericht voor onze leerlingen in de bovenbouw (groep 5 t/m 8) die moeite hebben om zich de aanbodsdoelen eigen te maken, veel hiaten in de leerlijnen hebben en tegelijk meer behoefte hebben aan concreet praktijkonderwijs ter voorbereiding op de middelbare school. Ons systeem Focus PO zal de leidraad worden om je te helpen met het lesprogramma.

Wat bieden wij?

Integraal kindcentrum De Kindertuin biedt onderwijs en opvang voor kinderen van 0-13 jaar en bevindt zich in de wijk Sluispolder van Maassluis. Het IKC heeft net haar lustrum gevierd en bestaat 5 jaar. Het is een mooi en nieuw gebouw: in de zomer is het er lekker koel en in de winter lekker warm. Ook hebben we een geweldig natuurplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. Het kindcentrum heeft ongeveer 100 kinderen in de opvang en 270 kinderen bij het onderwijs. We zijn groot genoeg en tegelijk kennen we elkaar allemaal.
Ons doel is om alle leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen door ze doelmatig meer bewust te maken van hun leerproces. We zien hierdoor grote veranderingen bij onze leerlingen. Daarnaast hebben we ook veel ondersteunende diensten in huis, denk aan logopedie, fysiotherapie, orthopedagoge, instructiecoach en twee zeer ervaren intern begeleiders, maar ook specialistische leeshulp en onderwijsassistenten om zoveel mogelijk aan de hiaten te werken van de kinderen. Dit helpt jou om niet alleen te groeien in je vak, je krijgt ook echt het gevoel dat we het samen doen. Onze missie is dan ook terecht: "Een plek waar je groeien kan."
Ook werkt ons team goed samen om het onderwijs vorm te geven, waarin er veel ruimte is voor jou om initiatief te nemen en mee te denken in onderwijskundige vernieuwingen. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid - ook na schooltijd.
Dit bieden wij:

  • Een eigen buddy en een instructiecoach om je te helpen groeien;
  • Veel ondersteunende diensten, zodat jij je volledig kunt richten op de leerlingen en de lessen;
  • Ruimte om door te groeien naar een (nieuw of verdiepend) specialisme;
  • De mogelijkheid om dit schooljaar 3 dagen per week boventallig mee te draaien, zodat je in samenwerking met de directie en het zorgteam de meerjaren- talentengroep kunt uitdenken.
  • De ruimte om mee te denken in onze werkgroep "Anders organiseren - doelen onderwijs met Focus PO".
  • Een salarisindicatie in schaal LB of LC afhankelijk van de ervaring, alles op basis van de CAO PO.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness en een fietsplan;
  • Een prettige werkplek in een nieuw gebouw;

De vacature heeft de voorkeur voor iemand die fulltime werkt met minimaal 5 jaar lesgevende ervaring met een afgerond pabo-diploma. De vacature kan ook ingevuld worden door twee parttimers. Twijfel je of het geschikt is voor jou, neem gerust contact op.
Ben je geïnteresseerd? We nodigen je natuurlijk uit om te solliciteren. Een rondleiding om een beeld te krijgen van ons kindcentrum en de sfeer die er hangt is ook altijd mogelijk.

Functie:leerkracht
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IKC De Kindertuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Leerkracht IKC De Kindertuin 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures