Vacature Junior Teamleider

Junior Teamleider in De Lier

+31 (0)174 525 660 Naar corporate website

  • +31 (0)174 525 660

Junior Teamleider

  • Leidinggevend
  • GreenValley De Lier
  • De Lier
  • 40 uur
  • MBO/HBO

  1. Junior Teamleider

Kom jij samen met Tim en Milan Greenvalley I runnen? Krijg jij energie van het aansturen van een team medewerkers? Zorg jij graag voor een goede werksfeer waarin ook hard gewerkt wordt? Dan is Junior Teamleider bij Greenvalley I jouw nieuwe uitdaging.

Als Junior Teamleider ben jij hét aanspreekpunt voor de 40-70 medewerkers van Greenvalley I. Samen met je collega's run je deze locatie. Hierbij zal je ondersteunt worden door Tim (Manager arbeid Greenvalley I en II) en jij gaat Milan (Teamleider Greenvalley I) ondersteunen in de tuin. Jullie kijken met elkaar hoe de locatie, de werkzaamheden en de medewerkers iedere dag weer kan worden verbeterd. Jij bent de drijfveer achter het team medewerkers en je zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de juiste en meest efficiënte manier worden uitgevoerd. Hierbij zal je ondersteuning krijgen van Tim en Milan. Tevens spar je met hen over de planning en personeelsbezetting.Functie:teamleider
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Telersvereniging `Prominent` via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Junior Teamleider Telersvereniging `Prominent` 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures