Vacature Inkomensconsulent

Inkomensconsulent in Rotterdam

Als klantmanager in Zuid-Holland zorg je ervoor dat bijstandsgerechtigden uitstekend worden geholpen door jou! Jouw klanten en de gemeente vertrouwen op je oordeel. Durf jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Jouw klanten en de gemeente vertrouwen op je oordeel. Jij gaat namelijk over de rechtmatigheid van de bijstand. Ook wanneer er veel verandert in de woon- of leefsituatie van klanten. In klantgesprekken ben je tactisch, meedenkend en integer en blijf je alert op fraude. Je komt tot beschikkingen en besluiten die staan als een huis, door nauwkeurig te werken in systemen als Suite, Socrates en Civision.

Daarnaast heeft de Participatiewet voor jou geen geheimen. Ook ben je initiatiefrijk in jouw contact met zowel externe partijen zoals de Belastingdienst als interne afdelingen, bijvoorbeeld Wmo en Jeugd. Omdat jouw klanten daarmee te maken hebben en je hen de beste dienstverlening wilt bieden.

Wat verwachten wij van je?

 • Een afgeronde Hbo opleiding;
 • Gezonde dosis mensenkennis;
 • Een aantal jaar werkervaring;
 • Enthousiasme en bevlogenheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Professional Partners is erop ingericht om echte aandacht te hebben voor mensen, want dat is uiteindelijk waar het om gaat.  

Daarnaast onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij:  

 • Een goed salaris, zoals afgesproken in de CAO, op basis van jouw kennis en ervaring;  
 • Eindejaarsuitkering; 
 • Leaseauto, ov-abonnement of een reiskostenvergoeding;  
 • Goede pensioenregeling, voor als het opeens later is;  
 • 5 weken vakantie en 8,33% vakantiegeld; 
 • De keuze tussen een tijdelijk of vast contract; 
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een coach of psycholoog; 
 • Onbeperkte toegang tot trainingen en e-learnings van onze Academy. 

Werken bij Professional Partners

Samen werken we aan een steeds beter Nederland. Bij Professional Partners vinden we het belangrijk dat je een opdracht hebt, die aansluit bij wat er op dat moment het beste bij jou past. Daarom blijven we ook tijdens de opdracht goed met elkaar in gesprek. Zo kunnen we meedenken als de opdracht niet meer helemaal is wat je zoekt, maar kun je ook terecht bij de vakgroep als je inhoudelijke vragen hebt. Wil jij je blijven ontwikkelen? Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen en e-learnings in onze Academy. Zo maken we er samen werk van.   

Solliciteren

Klaar voor een volgende stap in je carrière en op zoek naar een organisatie waar jij écht centraal staat? Laten we samen de mogelijkheden verkennen.Functie:Inkomensconsulent
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 4800
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Inkomensconsulent Professional Partners 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures