Vacature Functioneel Applicatie Specialist

Functioneel Applicatie Specialist in De Lier

Vacancy Functioneel Applicatie Specialist

  • Pays-Bas, De Lier
  • Informatique
  • Master | Licence

Werk jij graag in een groeiende, internationale en innovatieve omgeving? Vind je het interessant om mee te bouwen aan een digitale transformatie? Solliciteer dan op deze vacature voor Functioneel Applicatie Specialist op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Functioneel Applicatie Specialist bij Rijk Zwaan eruit?

Als Functioneel Applicatie Specialist bij Rijk Zwaan heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van commerciële processen met de juiste informatie en tools. Je werkt in een team van 12 specialisten bij Information Management Commerce. Met een set aan verschillende applicaties in beheer, zoals het CRM-systeem, e-commerce platform en Market Intelligence-systeem, werk je in een dynamische en gevarieerde omgeving. Je bent de schakel tussen de key-users van de meer dan duizend internationale gebruikers en de specialisten in diverse IT-teams. Als aanspreekpunt voor complexe vragen over de werking van deze applicaties zorg je dat eventuele verstoringen snel en goed worden opgelost.

Wat jij meebrengt:

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van functioneel en regressie testen van applicaties draag je bij aan robuuste en betrouwbare systemen en processen. Ook ben je in staat om op basis van scripting complexere analyses uit te voeren en te delen met anderen. Daarnaast ben je actief betrokken bij het inventariseren en analyseren van de behoeften van (business) gebruikers en het vertalen naar praktische oplossingen.Je werkt gestructureerd en behoudt het overzicht onder tijdsdruk en in de hectiek met veel stakeholders. Je bent analytisch sterk en nauwkeurig, en hebt affiniteit met bedrijfsprocessen en IT. Daarnaast ben je ondernemend en bezig met het voortdurend verbeteren van je eigen werk en de diensten die wij leveren. Je bent in het bezit van een Bachelor diploma in een gerelateerd vakgebied.
Kortom, als Functioneel Applicatie Specialist bij Rijk Zwaan werk je in een dynamische en uitdagende omgeving waar je samen met anderen werkt aan het verbeteren van commerciële processen met behulp van de juiste informatie en tools. Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan het door ontwikkelen van nieuwe functionaliteit en het anticiperen op toekomstige wensen en mogelijkheden op het gebied van data driven decision making.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je direct een vast contract voor onbepaalde tijd, zeer veel mogelijkheden voor training en ontwikkeling. En een ongekend goede werksfeer. Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina. arbeidsvoorwaardenpagina .

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu! Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van () Een assessment (en screening) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
We zijn niet op zoek naar samenwerking met w&s bureau's

Business & Marketing Intelligence Specialist

  • Pays-Bas, De Lier
  • Informatique
  • Marketing et Ventes
  • Master

Innovatieve tuinbouw

Innovatie in de plantenveredeling is een belangrijke motor voor het vergroten van de beschikbaarheid van ons voedsel en de voedselzekerheid. Bijvoorbeeld met betrekking tot het versterken van de weerstand tegen plantenziekten en het verbeteren van de toleranties van gewassen voor stress, droogte en overstromingen. Bekijk deze video over de Nederlandse innovatieve tuinbouwsector.

Copyright Rijk Zwaan © 2024

Functie:functioneel applicatie specialist
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Functioneel Applicatie Specialist Rijk Zwaan Nederland 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures