Vacature Ervaringswerker

Ervaringswerker in Rotterdam

Over ons

  • Over Parnassia Groep
    • Collega's over Parnassia Groep

Solliciteren voor "Ervaringswerker"

Exporteer naar PDF

Ervaringswerker

Antes zoekt voor de divisie ouderen ambulant Noord in Rotterdam een ervaringsmedewerker.

Wil jij als ervaringswerker de drempel tussen cliënt en zorgverlener verlagen? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

Ouderenpsychiatrie een prachtig vak en een mooie uitdaging. De grootste groep is namelijk zeer vitaal en goed in staat om eigen behandeldoelen te formuleren. Alle ouderen boven de 65 jaar met psychiatrische problematiek zijn welkom bij ons. Wij zien een breed scala aan klachten: depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, maar ook psychose en cognitieve achteruitgang. Onze afdeling Ouderenpsychiatrie kijkt naar meer dan alleen het psychiatrische ziektebeeld. Ook zingeving en omgaan met somatische klachten, levensfaseproblematiek en systeemproblematiek maken de casussen interessant en uitdagend.

Op de Franz Leharstraat in Rotterdam bevindt zich de deeltijd voor ouderen. De deeltijd biedt een volwaardig herstelgericht programma en er worden zowel verbale als non-verbale therapiegroepen gegeven. We maken gebruik van dans- en bewegingstherapie en muziektherapie. Daarnaast worden er groepen gegeven zoals; steun- en structuurgroep, herstelgroep, sociale redzaamheidsgroep, zelfbeeldgroep, angst-de-baasgroep, terugvalpreventiegroep. Afhankelijk van de vraag / behoefte van de cliënten passen wij het aanbod aan. Daarnaast bieden wij op locatie of bij de cliënt thuis individuele behandeling. De werkzaamheden:

  • vanuit je ervaringskennis/ervaringsdeskundigheid kun jij je als geen ander verplaatsen in onze cliënten. Je levert een bijdrage aan het creëren van ruimte voor de herstelprocessen van patiënten, dit in groepsbehandelingen maar ook waar nodig door individuele contacten;
  • je fungeert als bruggenbouwer naar de professionele hulpverlening. Je inspireert als teamlid het team en brengt kennis vanuit collectieve ervaringskennis en je eigen ervaringen over. Je werkt nauw samen met de behandelaren en andere betrokkenen.

Dit ben jij

  • ervaringskennis of -deskundigheid op het gebied van psychiatrie of verslaving;
  • je kunt goed reflecteren op jouw eigen doorgemaakte herstelprocessen maar weet als geen ander dat dit proces bij een ieder uniek is;
  • je werkt zelfstandig, gestructureerd, flexibel, en je stelt je proactief op;
  • je beschikt over een relevant diploma (HBO-AD of MBO-BGE).

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 12-18 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2451,- en maximaal € 3863,- (FWG 44/45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes , specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep .

Interesse?

Neem dan contact op met Vicky van Gils, leidinggevende bedrijfsvoering, via of , , via .

Zorgbedrijf: Antes

Standplaats(en): RotterdamFunctie:ervaringswerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2451 – 3863
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Ervaringswerker Parnassia 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures