Vacature Elektromonteur 2- of 3 ploegen

Elektromonteur 2- of 3 ploegen in Europoort Rotterdam

Wil jij werken als Elektromonteur op de Europoort en lekker verdienen? Bij deze opdrachtgever krijg je een 13e maand en een ploegentoeslag van 19%. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een 13e maand salaris!
  • 40 vakantiedagen, waarvan 13 ADV!
  • 19% ploegentoeslag!
Wie ben jij

Wij kijken graag naar de persoon die voor ons zit en of het klikt. Het is fijn als je onderstaande punten meebrengt, maar kijken hier niet zwart-wit naar!

  • MBO elektrisch niveau 3;
  • Elektronische en mechanische werkervaring;
  • Kennis van diverse besturingssystemen (PLC, S7, S5, Microprocessor).
Wat ga je doen

Jij zorgt er als elektromonteur voor dat de fabriek blijft draaien. Jij spoort sporingen op en lost deze op. Uiteraard voer jij ook preventief onderhoud uit, zodat er zo min mogelijk storingen ontstaan. Heb jij een idee hoe de fabriek nog beter kan draaien? Jij draagt jouw voorstel aan bij jouw leidinggevende. Bij akkoord voer je dit idee direct zelf uit. Leuk toch?

Waar ga je werken

Je komt te werken bij een producent van grote, metalen vaten in de Europoort. Hier is er ruimte voor persoonlijke initiatieven en groei. Heb jij een idee hoe het proces in de fabriek nog beter kan? Dat horen we graag!
Verder ontwikkelen veel systemen en machines helemaal zelf, jouw bijdrage hierin wordt gewaardeerd!

Sollicitatie

Klinkt als een interessante baan toch! Is deze bijzondere baan als operator in 2- of 3 ploegen écht iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de sollicitatieknop. Je kunt ook solliciteren via e-mail of vragen stellen via Whatsapp, even bellen mag natuurlijk ook! Vergeet niet jouw cv te uploaden en een motivatie te sturen, alleen zo kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Elektromonteur 2- of 3 ploegen, Elektromonteur
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via rick.buis@owtd.nl of 06-51619022. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Elektromonteur 2- of 3 ploegen Tempo-Team 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures