Vacature Docent Rekenen/Wiskunde Praktijkonderwijs

Docent Rekenen/Wiskunde Praktijkonderwijs in Delft


Wij zijn, ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof, per z.s.m. op zoek naar een docent Rekenen/Wiskunde (0,6 fte).
Wie ben jij?
Jij bent onze nieuwe collega. Een docent die in de leerlingen gelooft. Met een positieve en open kijk op het leven zoek je de verbinding met leerlingen. Want naast docent ben je ook gewoon mens, toch? Jij bent niet bang om dat te laten zien. Je kunt met de leerlingen lachen, net als met collega's. Jouw dag is gemaakt als je ziet dat leerlingen echt hun best doen, ook al leidt dat niet altijd tot het resultaat dat je voor ogen had. Van trotse leerlingen word jij minstens net zo trots. En gaat het niet goed met een van
Dan kijk je verder dan de muren van de school. Want jij weet: in de praktijk werkt het anders.
Wat ga je doen?
Als docent op onze school krijg je te maken met kansenongelijkheid, armoede, gedragsproblematiek en andere uitdagingen. Dat betekent dat je méér doet dan alleen lesgeven. Jij helpt de leerlingen volwassen te worden en laat hun vertrouwen groeien. Je hebt de creatieve vrijheid om te bepalen hoe je dat aanpakt. Alles om het verschil te maken voor de leerlingen.
Want soms geldt bij ons: Als wij het niet doen, wie doet het dan wel...? Kortom: je moet je mouwen willen opstropen. Maar daar krijg je prachtige leerlingen, een gezellig team, goede arbeidsvoorwaarden en lekkere koffie voor terug. Ook zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. Via de Haagse OnderwijsAcademie heb je toegang tot een breed cursusaanbod om je te ontwikkelen als docent en als mens.
Wie zijn wij?
PrO Grotius is een openbare school voor praktijkonderwijs in Delft. De school is onderdeel van Scholengroep Spinoza. Naast praktijkonderwijs bieden wij entreeonderwijs aan en een schakelklas vmbo. Ons onderwijs is verweven met de praktijk. Leerlingen leren vaardigheden aan de hand van de domeinen: wonen, werken, vrije tijd, burgerschap en leren. Als leerlingen de school verlaten,
weten ze wie ze zijn, wat zekunnen en wat ze willen. Daar gaan wij voor!
> Een onderwijsbevoegdheid (bij voorkeur PABO), of je bent bereid om deze te halen
> Ervaring in het onderwijs
Hierom wil je werken bij PrO Grotius
PrO Grotius is een openbare school voor praktijkonderwijs in Delft. Naast praktijk-onderwijs bieden wij entreeonderwijs aan en een schakelklas vmbo. De school is gehuisvest in een nieuw gebouw aan de Vulcanusweg in Delft. PrO Grotius is een school waar jongeren, ongeacht hun religieuze of levensbeschouwelijke achtergrond samenkomen en samen leren. 'Samen, Eigenheid en Plezier' zijn de kernwaarden van onze school. Deze kernwaarden vormen de leidende principes voor ons onderwijs en zijn zichtbaar in het handelen van de medewerkers in de school.
Daarnaast behoort PrO Grotius bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!
De kernopdracht van PrO Grotius
Binnen PrO Grotius bereiden wij onze leerlingen zo voor dat ze een volwaardige plek kunnen verwerven in de maatschappij. Wij zien het als een belangrijke taak om bij te dragen aan de persoonlijke groei van leerlingen, zodat zij zich ontwikkelen tot zelfstandige, evenwichtige en gelukkige volwassenen. Volwassenen die zich betrokken tonen en voelen bij de samenleving.
"Als leerlingen de school verlaten, weten ze wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen."
Kenmerken van onze aanpak
Ons onderwijs heeft een duidelijke relatie met de praktijk. Leerlingen leren vaardigheden aan de hand van de domeinen: wonen, werken, vrije tijd, burgerschap en leren. Onze docenten coachen de leerlingen en gaan met ze in gesprek over schoolse zaken en hun welbevinden. Iedere leerling heeft een individueel ontwikkelingsplan.
Docenten richten zich op een goede relatie en verbinding met al hun leerlingen. Zij besteden veel aandacht aan sociale vaardigheden. Dit zie je terug in de klaslokalen en tijdens de pauze in de aula en op het plein. Juist op de momenten dat leerlingen net even dat ' beetje extra' nodig hebben.
Er is veel aandacht voor de kwaliteit van de lessen. Daarnaast bieden docenten structuur en geven ze de leerlingen kansen. Door samen te leren en te werken, doen leerlingen in de praktijk succeservaringen op. Ook als de ontwikkeling en schoolgang net even anders gaan. Past het aanbod soms niet helemaal, dan maken we het passend. De betrokkenheid van onze medewerkers gaat verder dan de muren van de school.
Voor de leerlingen is het helder: "Op PrO Grotius kun je op docenten en medewerkers bouwen."
Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB (€3.301 - €5.030) en conform cao-VO met doorgroeimogelijkheden naar schaal LC.
Neem voor deze vacature contact op met Patrick van der Mark, locatiedirecteur PrO Grotius, via e-mail: . Informatie over onze school kun je vinden op: www.progrotius.nl
Stuur z.s.m. een motivatie en CV via meesterbaan.
(Er is geen sluitingsdatum voor deze vacature, stuur zsm een motivatie en CV via meesterbaan. De vacature staat open tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden.)
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Scholengroep Spinoza
Van Tuyll van Serooskerkenstraat 77-85

Buslijn 23 of tramlijn 2. Halte Koningin Julianalaan/Mgr. van . Loop via de Koningin Julianalaan in de richting van het parkeerterrein bij het winkelcentrum. Na ongeveer 150 meter (voor het parkeerterrein) eerste straat links. U bent gearriveerd in de Uhlenbeckstraat/Van Tuyll van Serooskerkenstraat.

Route vanaf de Prins Bernhardlaan uit de richting Leidschendam en Voorburg:
Vanuit de richting Leidschendam: rechtsaf de Spinozalaan in. Vanuit de richting Voorburg: linksaf de Spinozalaan in. Na 175 m linksaf de Bucaillestraat in. Volg de weg na 140 m naar rechts. Na 120 m bent u gearriveerd in de Van Tuyll van Serooskerkenstraat.
Route vanaf de Mgr. van uit de richting Voorburg:
Ga linksaf de Spinozalaan in. 1e straat rechtsaf (Uhlenbeckstraat). Na 150 m linksaf. U bent gearriveerd in de Van Tuyll van Serooskerkenstraat.
Route vanaf de Koningin Julianalaan uit de richting Den Haag:
volg de Koningin Julianalaan. Bij de kruising met de Mgr. van de Koningin Julianalaan blijven volgen richting P-winkelcentrum. 1e straat linksaf. U bent gearriveerd in de Uhlenbeckstraat/Van Tuyll van Serooskerkenstraat.

In en rondom de Van Tuyll van Serooskerkenstraat is een parkeerzonde ingesteld. Parkeren in de zone is alleen mogelijk met een parkeerschijf voor een maximale parkeerduur van 2 uur. In een beperkt aantal straten rondom het bureau is het nog wel mogelijk om lang te parkeren.

Functie:docent rekenen wiskunde praktijkonderwijs
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Docent Rekenen/Wiskunde Praktijkonderwijs Scholengroep Spinoza 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures