Vacature Dienstenplanner

Dienstenplanner in Maasland

  • Redactie Maasland
  • 10-12-2023

Dienstenplanner in Maasland

Voorwoord

De barcommissie wil er weer een mooi jaar maken bij TVM. Die intentie is er, maar dat kan alleen als we dat samen werkelijkheid laten worden. Daarom vragen wij aan alle leden om even bij te springen als er om gevraagd wordt als het nodig is. Ook vragen we om een mailtje naar te sturen als je bemoedigende woorden hebt, maar zeker als je op- of aanmerkingen hebt op de gang van zaken. Schroom niet om dat te doen, want wij kunnen niet alles zien natuurlijk.

Een belangrijk deel van de inkomsten van onze vereniging wordt gegenereerd uit de bar, die om die reden in eigen beheer is. De bardiensten worden opgevangen door onze eigen leden volgens het bardienstreglement. De barcommissie is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de bar en de keuken. Het schenken van alcohol in de kantine is geregeld in het alcoholreglement.


Buiten de competitieperiode gelden afwijkende bardienst tijden. Ook zijn er eventueel bijzondere diensten tijdens toernooien en evenementen. Zie voor beide de berichtgeving op de website.

Buiten de competitieperiode gelden afwijkende bardiensttijden. Ook zijn er eventueel bijzondere diensten tijdens toernooien en evenementen. Zie voor beide de berichtgeving op de website.

Via een mail ontvang je het verzoek om in te schrijven voor de bardienst. Hierin kun je jezelf inschrijven voor bardiensten op de dagen die jou uitkomen. Voorafgaand aan de bardienst ontvang je een email ter herinnering. Je ingeplande dagen zie je ook op het startscherm in de app.

Ondanks het zelf invullen van je bardiensten kan het wel eens voorkomen dat je toch verhinderd bent. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Je kan je bardienst met iemand ruilen of je kan één van de reserve barleden vragen om je bardienst voor €35,- over te nemen. Geef ruilingen altijd door via i.v.m. toegang tot het clubhuis en noteer deze op het bardienstschema in het clubgebouw.

Degene die bardienst heeft, kan toegang tot de kantine krijgen door eerst met de KNLTB-pas de poort en de buitendeur te openen en daarna, ook met de pas, de deur naar de kantine te openen. Mocht je problemen hebben met de toegang tot het clubhuis voor je bardienst, kun je de volgende personen benaderen voor hulp:


Functie: dienstenplanner Startdatum: 09-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tennisvereniging Maasland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:dienstenplanner
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tennisvereniging Maasland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Dienstenplanner Tennisvereniging Maasland 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures