Vacature Consulent WMO

Consulent WMO in Maassluis

We zijn per direct op zoek naar een consulent Wmo (32-36 uur per week) met expertise op wonen en mobiliteit.

De afdeling Uitvoering Wmo bestaat uit 3 vakteams en de front- en backoffice. In totaal werken er zo'n 60 professionals. We werken samen met de afdeling Bedrijfsvoering met diverse teams zoals juridische zaken of kwaliteit.

Wat ga je doen?

  • Als consulent Wmo behandel je (complexe) aanvragen voor individuele maatwerkvoorzieningen zoals vervoersvoorzieningen, rolvoorzieningen, woningaanpassingen.
  • Uiteraard bespreek je in een persoonlijk gesprek met de inwoner de vraag achter de vraag: waarmee kan je iemand weer meer eigen regie geven? Zijn er mogelijkheden binnen het eigen netwerk of het voorliggend veld? Als dat niet voldoende is, organiseer je een passende Wmo-voorziening.
  • Je maakt deel uit van stadsteam Maassluis, Vlaardingen of Schiedam en participeert in het vakteam Wonen, Rollen en Vervoer en levert daarin een bijdrage aan de kennis en kwaliteit van de dienstverlening.
  • Ontdek je iets wat beter kan? Bijvoorbeeld bij een client, zorgaanbieder of binnen het eigen team? Dan kom je in actie en koppel je dit terug aan een teamleider.
  • Tot slot werk je mee aan de uitvoering en actualisatie van het Wmo-beleid en onze eigen organisatie.

Dit ben jij

Jij bent een bevlogen en ervaren professional met liefde voor het vak. Jij maakt maatschappelijk het verschil. Als Wmo consulent heb je te maken met diverse mensen die vanuit verschillende achtergronden vragen aan je stellen. Je zet je gespreksvaardigheden in bij het verhelderen van die vragen en wensen en komt samen tot een passende oplossing.

Je beschikt over een analytisch vermogen en kunt een probleemanalyse maken en het onderzoek verwoorden en verwerken in onze systemen. Verder ben je nieuwsgierig, vasthoudend, initiatiefrijk en zorgvuldig. Je bent zelfstandig én kunt in teamverband werken. Ook blijf je met plezier op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Je hebt een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld paramedisch, en beschikt over aantoonbare ruime kennis van de Wmo.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een dienstverband van een jaar. Daarna kom je bij goed functioneren in vaste dienst. We bieden een salaris van max. € 4.752,- bruto per maand (schaal 9) bij een volledige werkweek (36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Daar bovenop ontvang je een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. We kennen de mogelijkheid van een uitloopschaal (schaal 10). We vallen onder de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties).

We zijn een warme vitale organisatie, waarin je je eigen talenten verder kunt ontwikkelen. We laten onze waardering niet alleen met secundaire arbeidsvoorwaarden zien. Dat doen we ook met persoonlijke aandacht en verbinding. We hebben oog voor elkaar, met ruimte voor jezelf! Daarnaast streven we naar een diverse organisatie met een inclusieve cultuur waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf en uit de teams kan halen. Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om te solliciteren.

En dan nu… actie

Heb je vragen? Bel met Jasper Hartelust, manager Uitvoering, op telefoonnummer . Wil je graag meteen solliciteren? Stuur dan voor 15 februari 2024 je motivatie en cv naar . Wacht niet met solliciteren tot de sluitingsdatum. Gedurende de publicatie plannen wij al gesprekken in. Hebben wij onze ideale nieuwe collega gevonden, dan sluit de vacature eerder.

Benieuwd naar hoe een werkdag van een consulent eruit kan zien? Kijk mee met onze consulent Jasper Flinterman , die op Werken bij Rogplus in de schijnwerpers staat.Functie:wmo consulent
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rogplus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Consulent WMO Rogplus 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures