Vacature Complete Turn-key System Integrator

Complete Turn-key System Integrator in Rotterdam

Nederlands

  • Welkom
  • +31 (0) 10 437 10 22
  • Mijn account
  • Neem contact op

Geïntegreerde reiniging en sterilisatie - Bad Schwartau (DEU)

Team Schwartauer en Gröninger in Rotterdam

Schwartauer Werke GmbH is een bekende Duitse producent van fruitproducten, zoals jam en gezonde repen. Sinds 1899 heeft het bedrijf verschillende fabrieken onder de naam van de geboortestad Bad Schwartau. Het bedrijf is een dochteronderneming van het Zwitserse Hero.

Schwartauer Werke levert producten in veel verschillende verpakkingsvormen; van glazen potten tot 1000 kg roestvrijstalen levensmiddelencontainers. De groei van leveringen aan de Duitse voedingsmiddelenindustrie heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, vooral leveringen in food containers van roestvrijstaal is een belangrijke supply chain geworden.

Om te voldoen aan strenge voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen besloot Schwartauer Werke te investeren in een in-house containerreinigings- en sterilisatiestation. Door deze activiteiten in eigen huis onder te brengen, beheert het bedrijf het logistieke proces volledig en kan zo beter aan de behoeften van klanten voldoen.

Aangezien Gröninger veel ervaring op dit gebied had en de beste technische oplossing bedacht, besloot Schwartauer Werke samen met Gröninger te werken aan dit project.

Sinds het voorjaar van 2018 zijn de gloednieuwe, volledig geautomatiseerde reinigingscabine voor roestvrijstalen voedingsmiddelencontainers en sterilisatie-unit in bedrijf. Het systeem reinigt zowel de binnen- als de buitenkant van de containers met behulp van hoge- en lagedrukpompen. Met een geïntegreerde data-logging functie kan Schwartauer een geschiedenis van de reiniging en sterilisatie opbouwen per container, zoals die in de supply chain wordt ingezet.

Na het reinigen worden alle voedingsmiddelencontainers gesteriliseerd en getest en in overdruk gebracht met stikstof of gesteriliseerde lucht. Op deze manier kunnen alle Schwartauer klanten verzekerd zijn van perfect gereinigde containers ten behoeve van een uitstekend product. Zoals Schwartau zegt: "Echt gut gemacht!" (Perfect gemaakt!)).

Delen:


Gröninger Cleaning Systems

  • Experience & Expertise since 1947
  • Custom-built to Customer Requirements
  • Complete Turn-Key System Integrator
  • Global Market & Service Presence
  • Support Beyond Cleaning


Functie:turn key system integrator
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Complete Turn-key System Integrator Gröninger Cleaning Systems 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures