Vacature Commercieel Intercedent

Commercieel Intercedent in Vlaardingen

Meet & Greet us!

Wij zijn 24/7 drive ... driven by people! Professionals in uitzendwerk met transport en logistiek als onze expertise. 

Net zoals chauffeurs het liefste onderweg zijn, is 24/7 drive gedreven om de allerbeste match te maken tussen chauffeurs en cabines en tussen klant en chauffeur. Iedere dag weer koppelen wij de beste mensen aan de mooiste banen. Het resultaat? Werkgeluk en zeer tevreden chauffeurs én opdrachtgevers. 

Weten wat er speelt bij chauffeurs en transportbedrijven maakt de weg vrij om echt meters te maken. Wij kunnen moeiteloos schakelen tussen de wensen van onze chauffeur en behoeften van onze klant. 

Wat wij doen is echt mensenwerk! Mensen mooi werk bieden, van betekenis kunnen zijn voor onze chauffeurs en klanten,  en altijd een extra stap voor ze willen zetten.

Uitzenden is waar wij goed in zijn!

Maar we zijn nog veel meer dan alleen een uitzendbureau. Wij snappen dat niet alleen je werk leuk en betekenisvol moet zijn, een toffe werksfeer en leuke collega's zijn net zo belangrijk! Om die reden hebben wij een open en informele cultuur, houden we van een geintje en willen we iedere dag prestaties leveren om trots op te zijn! 

De baan

Als intercedent heb je een afwisselende baan waarbij je jouw dienstverlenende, klantvriendelijke en communicatieve vaardigheden elke dag nodig hebt!
 
In Vlaardingen weten we dat een goede lach net zo belangrijk is als een goede deal! Je communiceert actief met je klanten en uitzendkrachten en met een dosis humor kun je niet alleen sterke relaties bouwen, maar ook de sfeer opvrolijken.

Je bedenkt originele werving strategieën en matcht kandidaten aan passende vacatures. 
Wij geloven dat de baan van intercedent meer is dan alleen een paycheck, het is een passie, een avontuur en je hebt elke dag de kans om iets geweldigs te creëren. Het hebben van een droombaan is namelijk ook voor jouw chauffeurs heel belangrijk! 

Dat doe je natuurlijk niet allemaal alleen, maar samen met jouw team van collega ‘s. Samen bereiken we meer, en je zorgt ervoor dat je collega 's niet met de koffiemachine praten!

 

Functie:Overige, Commercieel Intercedent
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Commercieel Intercedent 24/7 Drive 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures