Vacature Coachende Teamleider Software Engineering

Coachende Teamleider Software Engineering in Vlaardingen

Naar HOUDIJK.COM

 • HOUDIJK.COM

 1. /
 2. Coachende teamleider Software engineering

Stap aan boord bij Houdijk en leid ons getalenteerde Software & Commissioning Engineering team naar nieuwe hoogten als hun coachende Teamleider! Bij Houdijk draait het niet alleen om de mooiste technische oplossingen, maar ook om het koesteren van de groei en ontwikkeling van onze Engineers.Onze engineers zijn tenslotte de drijvende kracht achter de high tech toevoer- en sorteermachines voor de koek- en biscuitindustrie die Houdijk in Vlaardingen ontwikkelt en over de gehele wereld oplevert en onderhoud.

Dit ga je doen

In deze rol geef je op competentie niveau leiding aan een team van Software en Commissioning engineers die allen gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, programmeren en inbedrijfstellen van toevoer- en sorteermachines voor industriële koek en biscuit bakkerijen. Als coachende Teamleider ben je de drijvende kracht achter de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je teamleden. Je zorgt ervoor dat ze niet alleen blijven ontwikkelen op technisch- en systeemniveau, maar ook op algehele competenties .

Je dagen zijn gevuld met o.a. de volgende taken:

 • Voor jouw team zorg je dat alles op rolletjes loopt, van dagelijkse administratie tot het oplossen of uitzoeken van personeelskwesties. Denk hierbij aan taken zoals het nalopen van de urenverantwoording, beoordelen van verlofaanvragen en de eerstelijns begeleiding bij ziekteverzuim.
 • Naast regelmatige babbels met je teamleden, organiseer je halfjaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken die een mix van professionele groei en een vleugje gezelligheid bevatten. Jouw aanpak zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en met een glimlach naar het werk komen.
 • Je zorgt voor een goede capaciteitsbalans op de afdeling. Als een ware matchmaker beoordeel je sollicitanten en voer je sollicitatiegesprekken om de juiste aanvulling voor het team te vinden.
 • De onboarding van nieuwe teamleden is voor jou meer dan een checklist; het is een kans om een warm welkom te bieden en de start bij Houdijk speciaal te maken.
 • Je voorziet de afdelingsmanager van waardevolle inzichten over ontwikkelingen, kwaliteit, urenbesteding en arbeidsomstandigheden, omdat jij begrijpt dat een goed geïnformeerde manager een succesvol team leidt.
 • Samen met de afdelingsmanager van Software- en Commissioning Engineering bepaal je de koers van je team. Prioriteiten stellen doe je met een strategisch oog en gezamenlijke besluitvorming, want teamwork makes the dream work!

Wat bieden wij jou

Je komt te werken in een innovatieve technische omgeving waarbij jij als teamleider een belangrijke bijdrage zult leveren aan de ontwikkeling van jouw teamleden en de doelstellingen van de afdeling. Daarnaast biedt Royal Houdijk aantrekkelijke andere voorwaarden zoals;

 • Een salaris tussen de EUR 4.000 - 5.300,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek.
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen volgens cao Metalektro.
 • De mogelijkheid om jaarlijks adv-dagen te 'verkopen'.
 • Een vaste maandelijkse woon-werk reiskostenvergoeding op basis van 0,23 cent per KM.
 • Een goed pensioenfonds bij PME. Waarvan 50% wordt ingelegd door Royal Houdijk.
 • Een personeelsvoorzieningskas waarbij je terecht kunt voor tegemoetkomingen in bijv. zorgkosten of een fiets voor naar je werk.
 • Een goede werk-privébalans: je krijgt de ruimte om je werktijden flexibel in te delen.
 • In- en externe trainingen om je persoonlijke ontwikkeling en product- en systeemkennis op peil te houden.
 • Een uitdagende baan in een innovatief, specialistisch en internationaal bedrijf.
 • Elke dag een koekje bij de koffie!

Dit neem jij mee

De Teamleider die wij zoeken, heeft passie voor het ontwikkelen van mensen, zij zijn tenslotte het succes van Houdijk. Ook ben je iemand die goed overzicht kan houden en proactief aan de slag gaat met verbeterprojecten voor de afdeling. Wat wij verder zoeken in onze nieuwe collega:

Je hebt HBO werk- en denkniveau, maar weet dat de beste lessen vaak buiten het klaslokaal worden geleerd. Je voelt de ontwikkelingsbehoeften binnen je team aan en gaat proactief aan de slag met een individueel teamlid die daarin begeleid wil of moet worden.

Functie:coachende teamleider software engineering
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5300
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Houdijk Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Coachende Teamleider Software Engineering Houdijk Holland 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures