Vacature CNC-Draaier

CNC-Draaier in Rozenburg Nh

CNC-Draaier: AJB Instrument B.V.

Dienstverband: Voltijd Aantal uur: 40 Categorie: Fabriek

CNC-Draaier: AJB Instrument B.V.

De Madern Group bestaat uit verschillende toonaangevende bedrijven op het gebied van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. De Madern Group heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen, een vestiging in Rozenburg en Raamdonksveer alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Deze vacature geldt voor AJB in Rozenburg.

Job description

Voor AJB Instrument B.V. zijn wij op zoek naar een CNC-Draaier.

Wat doet AJB Instrument B.V.?

AJB Instrument B.V. is een fabrikant van producten voor de medische industrie, de high technology industrie, de algemene fijnmechanische machinebouw en de matrijsbouw. AJB Instrument B.V. is gevestigd in Rozenburg en maakt onderdeel uit van de Madern groep met bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Er werken bij AJB Instrument B.V. in totaal 24 medewerkers.

Wat ga je doen?

Als CNC-Draaier ben je verantwoordelijk voor het produceren van een grote diversiteit van (kleine) fijnmechanische componenten uit hoogwaardige materialen. Te denken valt aan titanium instrumenten voor de oogchirurgie. De kwaliteitseisen en complexiteit van de te maken producten zijn hoog.

Wat zijn de functie-eisen?

Voor de functie van CNC-Draaier zoeken wij de volgende collega:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 bijvoorbeeld Instrumentmaker (bij voorkeur richting fijnmetaal);
 • Je hebt enkele jaren ervaring in het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van meerassige CNC-draaibanken (o.a. Traub/Nakamura/Spinner/Schaublin);
 • Je bent nauwkeurig en hebt een kwaliteitsbewuste werkhouding;
 • Je bent bereid om te werken in een 2-ploegendienst.

Wat bieden we jou?

AJB Instrument B.V. is een modern bedrijf met een goede technische infrastructuur waar je werkt in een kleinschalig, divers en hecht team. We streven naar een sterke en positieve werknemersrelatie en werkplezier voor iedereen. De functie is uitdagend, boeiend en zelfstandig. Daarnaast bieden we nog het volgende:

 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk! Daarom helpen wij onze medewerkers en stimuleren hen om zich verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf door deel te nemen aan diverse opleidingen en trainingen;
 • De personeelszorg is goed. Naast een actieve personeelsvereniging en een reiskostenvergoeding bieden wij onze medewerkers gratis fruit aan om gezond te blijven;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen (bij een fulltime dienstverband) conform cao metaal en techniek. Omdat wij een goede werk-privé balans belangrijk vinden, heb je ook de mogelijkheid om jaarlijks extra verlofdagen te kopen;
 • Deelname aan de pensioenregeling.

Wil je meer weten over AJB Instrument B.V.?

www.ajb.nl of neem contact op met de afdeling Personeelszaken op .


CNC-Draaier: AJB Instrument B.V.

Number of hours: 40

address

Madern International B.V. (HQ)


Functie:cnc draaier
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Madern International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. CNC-Draaier Madern International 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures