Vacature Beginnend Medewerker

Beginnend Medewerker in Naaldwijk

Westland Partners

Morgen 08:30 - 17:30

ADVOCAAT NAALDWIJK: GEVORDERD STAGIAIR of BEGINNEND MEDEWERKER

Wij zoeken een nieuwe advocaat voor ons kantoor in Naaldwijk: een gevorderd advocaat-stagiair of een beginnend medewerker. Iemand die houdt van aanpakken en goed is in zijn/haar werk, maar tegelijkertijd ook de hectiek van de advocatuur graag afwisselt met ontspanning door de gezelligheid van het kantoor op te zoeken.

Denk jij in dat profiel te passen en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar (waarvan in ieder geval een halfuur op de weekborrel)? Lees dan snel verder of bel ons gewoon voor een kop koffie!

Afwisseling en uitdaging gegarandeerd

Binnen Westland Partners ga je het volgende doen:

 • het zelfstandig opbouwen en voeren van een eigen (proces)praktijk
 • bij grote zaken in teamverband succes behalen
 • werken voor en met mooie (bestaande) cliënten
 • analytisch werken, snel schakelen en zaken tot op de bodem uitzoeken
 • doen waar je plezier uithaalt. Voorkeur voor erfrecht? Welkom in de erfrechtpraktijk. Meer feeling bij zakelijke geschillen? Dan sluit je aan bij de ondernemingsrechtsectie en wordt dat jouw specialisatie.
 • ontwikkelen door ervaring op te doen, (specialisatie)opleidingen te volgen, te publiceren (als je dat wilt) of lid te worden van specialisatieverenigingen.

Eigenlijk zoeken we gewoon iemand waarvan het advocatenbloed sneller gaat stromen als er een moeilijk juridisch vraagstuk voorligt. Als dat het geval is, dan krijg je bij ons alle ruimte om te groeien.

Westland partners in het kort

Wij komen oorspronkelijk uit het Westland en hebben nu ook een prachtig pand in Rotterdam. Twee kantoren met één gemene deler: een mentaliteit van doorpakken; op zijn Westlands en op zijn Rotterdams. Met een focus op het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en erfrecht.

Grijs en oubollig? Nee! Sneakers en ruimte voor ieders inbreng? Absoluut, gráág zelfs! De successen voor onze cliënten behalen wij samen en vieren we ook graag samen. In een team waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn en alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Persoonlijk en professioneel.

Ons team bestaat uit advocaten, paralegals, een secretariaat en een financieel administrateur. Wij denken graag dat we een jong en gezellig team zijn (en dat zijn we ook!)) en nodigen je uit om dat aan de levenden lijve te ondervinden.

Werken bij ons in een paar punten

 • uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een premievrije pensioenregeling
 • informele werksfeer waarin je altijd terecht kunt met vragen
 • kans om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen
 • moderne en volledig digitale werkomgeving
 • leuke uitjes, evenementen en borrels
 • op vrijdagen werken wij korter, want dan is het tijd voor ontspanning!

We praten graag met je!

Zijn er omstandigheden die jou ervan weerhouden om te solliciteren? Zit je bijvoorbeeld nog in je advocaat-stage met kosten voor de beroepsopleiding of wil je graag in het mooie Rotterdamse werken, maar heb je een behoorlijke reistijd? Laat je hierdoor niet tegenhouden! Als fris, modern en flexibel kantoor denken wij graag met je mee.

Zijn wij een match?

Spreekt deze functie jou aan en ben je benieuwd naar onze organisatie? Neem dan snel contact op! Een op zijn Rotterdams gezegd ' bakkie pleur ' om eens kennis te maken kan nooit kwaad.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Tim via of .

Gelijk solliciteren? Vul hieronder het formulier in en stuur je cv mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kantoor Naaldwijk

Galgepad 21
2671 MV Naaldwijk

KVK 27310680

Kantoor Rotterdam

Parklaan 34
3016 BC Rotterdam

KVK 27310680Functie:medewerker
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Beginnend Medewerker Westland Partners 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures