Vacature Autokraan Chauffeur

Autokraan Chauffeur in De Lier

Autolaadkraan chauffeur

Ben jij een autolaadkraan chauffeur met een passie voor avontuur en technisch inzicht? Vind je het heerlijk om in de vroege ochtend, als de wereld nog slaapt, rustig naar je werk te vertrekken? Dan is Verwaal Transport op zoek naar jou!

Waarom spreekt deze baan jou aan?

Je stapt 's ochtends in je eigen mobiele thuis, want de vrachtwagen is jouw tweede huis. Hier heb je alles binnen handbereik, zelfs een comfortabel bed voor de langere projecten. Je vindt het geen probleem om in de auto van een collega te stappen en er mee om te gaan alsof het jouw eigen huis is. Je doet hierdoor veel kennis op van verschillende autokranen en daarmee ook verschillende werkzaamheden. Jij bent de kapitein in de cabine, waar de radio altijd op jouw favoriete zender staat en het uitzicht elke dag weer adembenemend is. Terwijl je de opkomende zon tegemoet rijdt naar je eerste project van de dag, weet je dat geen dag hetzelfde zal zijn.

Diversiteit is onze troef:

Je krijgt de kans om een breed scala aan klussen uit te voeren, variërend van kleine eenvoudige taken tot complexe projecten. Je laadt, lost, en plaatst objecten met jouw kraan, soms naast de vrachtwagen, over een gebouw heen, of zelfs in een pand. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om je technisch inzicht en creativiteit te gebruiken, maar altijd binnen de strikte grenzen van veiligheid en regelgeving.

Jij bent het gezicht voor onze klanten:

Als autolaadkraan chauffeur ben jij het visitekaartje van Verwaal Transport. Je bent trots op je vak en je vakkennis, en dat straal je uit naar onze klanten. We vertrouwen op jouw expertise en professionaliteit om de klussen met succes te klaren.

Wij bieden:

  • Goed uitgerust materiaal en een modern wagenpark dat toekomstbestendig is.
  • Een bedrijfscultuur waarbij jouw input wordt gewaardeerd. Samen met chauffeurs en klanten werken we aan de ontwikkeling van materieel en toebehoren om het werk nog beter te maken.
  • Een open communicatiestructuur: je kunt altijd bij de planning terecht voor vragen en overleg, maar ook rechtstreeks bij de directie voor alle aspecten van het werk.
  • Een bedrijf dat geworteld is in de praktijk, waar we met onze voeten in de klei staan en waar de uitdagingen van de dag ons drijven.

Wat heb je nodig:

  • CE Rijbewijs met code 95
  • TCVT certificaat
  • VCA

TCVT en VCA certificaat zijn ook via Verwaal Transport te behalen.Functie:chauffeur/chauffeuse
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verwaal Transport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Autokraan Chauffeur Verwaal Transport 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures