Vacature Assistent PRE-Breeding Komkommer

Assistent PRE-Breeding Komkommer in De Lier

Vacancy Assistent Pre-breeding Komkommer en Meloen

 • Nederland, De Lier
 • Onderzoek & Veredeling | Tuinbouw
 • MBO

Heb jij groene vingers en werk je het liefst in de kas? En wil jij samen met je team graag bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve producten? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe collega Assistent Pre-Breeding Komkommer en Meloen!

Hoe ziet jouw functie als Assistent Pre-breeding Komkommer en Meloen bij Rijk Zwaan er uit?

Als onze nieuwe Assistent Pre-breeding van komkommer en meloenen, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een praktisch en gevarieerd takenpakket. Zo houd jij je bezig met zaaien, ponsen, poten, kruisen, stekken nemen, oogsten en het administreren van zaden. Ook behoort het nauwkeurig beschrijven van planten regelmatig tot jouw werkzaamheden. Je werkt nauw samen en overlegt regelmatig met collega's binnen het pre-breeding en uitvoering team. Binnen deze functie ben je hoofdzakelijk in de kas te vinden, en af en toe op kantoor.

Wat jij meebrengt:

Je bent bedreven in het fijnere werk met planten, werkt nauwkeurig, hebt een praktische instelling en weet van aanpakken. Zowel zelfstandig werken als deel uitmaken van een team past bij jou. Besluiten neem je in goed overleg en nauwkeurig werken doe je van nature. Je bent in staat je werk zelfstandig in te delen en ideeën of verbeterpunten aan te dragen. Daarnaast ben je flexibel en in staat om te schakelen indien nodig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde mbo opleiding, of dit niveau door ervaring bereikt
 • Affiniteit met de tuinbouw
 • Ervaring in het werken met een computer

Wat kun je van ons verwachten?

Als Assistent Pre-breeding ga je deel uitmaken van de afdeling Breeding Komkommer, een team van bijna 50 collega's. Het pre-breeding team bestaat uit tien collega's en richt zich op het ontwikkelen van pre-breeding materiaal en het onderzoek aan plant- en vrucht eigenschappen. Naast een ondernemende en innovatieve werkomgeving, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Dagelijks verse soepen, salades en/of fruit
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren.Je sollicitatie kun je richten aan ().

Functie:assistent pre-breeding komkommer
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Assistent PRE-Breeding Komkommer Rijk Zwaan Nederland 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures